facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Maristes Sant Pere Chanel

Maristes Sant Pere Chanel

Sobre Nosotros

Facebook oficial de l'escola Maristes Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar. Oferta educativa d'educació Infantil, Primària i ESO.

Historia

Eduquem amb l’estil de Maria : estima, senzillesa, esperit de família, participació i col·laboració, de servei discret i eficaç.Basem la nostra educació en una visió cristiana del món, de la vida, de l’home i de la dona.
La religió catòlica s'oferta amb caràcter general a tots els alumnes.

Oferim una formació integral, arrelada en la cultura del nostre entorn i oberta als altres pobles i cultures. Eduquem en actituds com l’esforç, la voluntat de superació, l’autoestima, l’autodisciplina, el diàleg, la igualtat de drets i deures i la solidaritat.



"Oferta educativa de l'escola Maristes Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar: Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària. Al llarg de l’etapa d’ Educació Infantil treballem per desenvolupar unes capacitats motrius, cognitives, emocionals o d’ equilibri personal, relacionals, i d’ inserció i actuació social, amb l’ objectiu d’ educar per viure i conviure en el nostre món actual. L’ objectiu de l’ Educació Primària és que tots els alumnes adquireixin els coneixements i desenvolupin les capacitats necessàries per superar les competències bàsiques i proporcionar tots els elements necessaris que ho permetin. A Secundària, volem que els joves assoleixin les competències bàsiques que els permetran un desenvolupament personal sòlid."
Dirección: Camí Nou 12, 08380 Malgrat de Mar
Teléfono: 937610239
Ciudad: Malgrat de Mar
Ruta: Camí Nou 12
Código postal: 08380


Horas laborales

lunes: 08:00 - 19:00
martes: 08:00 - 19:00
miércoles: 08:00 - 19:00
jueves: 08:00 - 19:00
viernes: 08:00 - 19:00

Reseñas
En servicios de educación especial tienen algo de ayuda sabemos que es las generalitat de Catalunya la que no ayuda a estos centros a tener más capacidad como a niños con autismo.
La mejor escuela. Educación desde infantil a secundaria.
Traducido por Google Para los alumnos que han pasado por el Chanel, siempre tendrán buenísimos recuerdos de ahí. ¡Nosotros niños nos lo pasamos pipa! Original Per als alumnes que han passat pel Chanel, sempre tindran boníssims records d'allà. Nosaltres nens ens ho passem pipa!
Traducido por Google Fantástica escuela para estudiar, trabajar, convivir, crecer... Original Fantàstica escola per estudiar, treballar, conviure, créixer...
Traducido por Google Fantástica escuela para estudiar, trabajar, convivir, crecer... Original Fantàstica escola per estudiar, treballar, conviure, creixer...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad