facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para MASCOT-CAT SL

MASCOT-CAT SL
Sobre Nosotros
MASCOT-CAT és una empresa Catalana, situada a Gurb ( Barcelona). Distribuïm Mascot Workwear , fabricant danès de roba laboral amb més de 25 d'experiència al sector. La qualitat i durabilitat de els productes són el nostre objectiu.

Historia
Distribuidores oficiales de la marca Mascot, fabrica de ropa de trabajo, zapatos de seguridad, accesorios, etc. ¡Contacte con nosotros!

"A MASCOT-CAT oferim roba de treball d'alta qualitat per a professionals que busquen protecció i seguretat a la seva feina. La nostra roba de treball està dissenyada amb materials resistents i duradors per garantir la comoditat i la durabilitat en qualsevol entorn de treball. A més, els nostres productes compleixen amb les normatives de seguretat més exigents per proporcionar la major protecció possible als nostres clients.Oferim una àmplia gamma de productes, des de jaquetes i pantalons fins a botes i cascs de seguretat, tot fabricat amb els millors materials i tecnologies disponibles. La nostra roba de treball és perfecta per a treballadors de la construcció, indústria, serveis d'emergència i molt més."
Dirección: POLIGONO MAS BEULO, C/RIPOLL 51, 08500, VIC, BCN
Teléfono: 620317924
MOC.KROWTOCSAM@OFNI
Estado: BCN
Ciudad: VIC
Ruta: POLIGONO MAS BEULO
Número de calle: C/RIPOLL 51
Código postal: 08500


Horas laborales

lunes: 08:00-18:30
martes: 08:00-18:30
miércoles: 08:00-18:30
jueves: 08:00-18:30
viernes: 08:00-17:00
sábado: X
domingo: X


búsquedas relacionadas: MASCOT International, Chaqueta MASCOT, Pantalón de trabajo MASCOT, Mascot Server, Chaquetas de trabajo mujer, Ropa de trabajo industrial, Ropa de trabajo para eléctricos, Ropa de Seguridad mujer
Reseñas
Ropa para profesionales de muy alta calidad y unos diseños impresionantes. Merece la pena invertir para estar seguro. Me gusto mucho la tienda y sus productos.
Muy buena atención y buen producto
Traducido por Google Bonísimo trato del personal y calidad que deja con la boca abierta, nada que ver con Decathlon ni cosas así, sólo tocar la ropa se nota y una vez la llevas y pasa el tiempo ves que sigue como el primer día. Original Bonissim tracte del personal i qualitat que deixa amb la boca oberta, res a veure amb Decathlon ni coses aixi, només tocar la roba es nota i un cop la portes i passa el temps veus que continua com el primer dia.
Comenta sobre este lugar

Instrucciones a MASCOT-CAT SL con transporte público


Mas Esperança (Ajuntament) 360 metros
L1767
L1783
C. Sant Jordi - ctra. Vic 400 metros
L1783
L'Esperança (C. Sant Roc) 430 metros
L1767
pol. ind. Mas Galí (Tarradellas) 480 metros
L1783
Castell D'en Planes (Pavelló Esportiu) 500 metros
L1767
L1783

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad