facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Sobre Nosotros

A Minyons Escoltes i Guies de Catalunya eduquem infants i joves a través del mètode escolta i guia per deixar el món millor de com l'hem trobat.

Historia

Som 14.000 infants i joves en prop de 150 agrupaments arreu del país amb una visió compartida: deixar el món millor de com l’hem trobat. D’aquests, més de 3.000 som voluntaris i voluntàries que fem de caps, formadors o responsables associatius.

Formem part de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, que agrupa 20.000 escoltes i guies al nostre país i que és reconeguda per les organitzacions internacionals del moviment escolta i guia. Amb 40 milions de membres arreu del món, l’escoltisme i el guiatge constitueixen el moviment juvenil més nombrós del planeta.

Tenim una Escola de Formació pròpia, on cada any centenars de persones obtenen títols oficials de monitor/a i director/a de lleure gràcies a les formacions vivencials que oferim formadors i formadores voluntaris.

També gestionem Campaments i Més, la xarxa de terrenys d’acampada més gran de Catalunya; els Centres Escoltes, cases que ofereixen contextos educatius d’acord amb els valors del mètode escolta i guia; i Brownsea, la nostra botiga de material escolta, de natura i muntanya; amb el suport de la Fundació Josep Sans.



"Educació en el lleure de base voluntària"
Dirección: Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 10, 08197 Valldoreix, Cataluna, Spain
Teléfono: 93 590 27 00
Ciudad: Valldoreix
Ruta: Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 10
Código postal: 08197



búsquedas relacionadas: Minyons escoltes i guies, Escoltes catalans, Pef meg, Comptacau, Espai del cap, Valors escoltes, MEG
Reseñas
Traducido por Google voy cada semana y es una bonita oficina dentro de una antigua masía. Original hi vaig cada setmana i és una maca oficina dins d'una antiga masia..
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad