facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Mobles Recarens

Mobles Recarens

Sobre Nosotros

La teva botiga de mobles i taller de fusteria a Arbúcies. Interiors, mobiliari i complements. Des de l'any 1912 al teu costat.

Historia

A Mobles Recarens t'ajudem a trobar el mobiliari ideal per casa teva. Comptem amb tot tipus de mobles: sales d'estar i menjadors, sofàs, dormitoris, descans, armaris, estudis, juvenils, rústics, clàssics, cuines, jardí, il·luminació i complements.

Tenim fusteria pròpia amb una llarga tradició en el sector, que es concreta en quatre generacions de la família i que ens permet oferir-te mobles a mida i projectes personalitzats. La nostra marca es caracteritza per la professionalitat, el servei a client i la qualitat del nostre treball, que uneix disseny i innovació.

Obrim de dilluns a dissabte de 9:30 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 h. També tens la possibilitat de concertar cita, previ avís, fora d'aquest horari.

Dirección: Segimon Folgueroles, 12, 17401 Arbucias, Cataluna, Spain
Teléfono: 972860296
moc.sneracer@selbom
Ciudad: Arbucias
Ruta: Segimon Folgueroles, 12
Código postal: 17401


Horas laborales

lunes: 09:30 - 13:00

Lugares similares cerca
Mobles Garcia Mobles Garcia 456 metros Completos y agradable
Reseñas
Traducido por Google Trato exquisito, muchos años de experiencia!!! Original Tracte exquisit, molts anys d'experiència!!!
Traducido por Google Muebles de calidad. Original Mobles de calitat.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad