facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Montse Estètica

Montse Estètica

Sobre Nosotros

Ofereix Tractaments d'Estètica i Benestar com el quiromassatge, i la reflexologia. També hi podreu trobar productes com cremes, olis i molt més!

Historia

Amb més de 25 anys d’experiència, Estètica Montse, t'ofereix els seus productes, tractaments d'estètica i benestar i molt més.



"Centre de depilació i estètica amb tractaments facials i corporals, reflexologia Kobido..... Utilitzem productes naturals. Manicura semipermanent amb Shellac de CND."
Dirección: Carrer Sant Martí, 8 - baixos, 43364 Prades, Cataluna, Spain
Teléfono: 605272490
Ciudad: Prades
Ruta: Carrer Sant Martí, 8 - baixos
Código postal: 43364


Reseñas
Traducido por Google Muy buen trato, muy profesional y todos los productos que utiliza son de muy buena calidad. Si pasa por Prades no dude en ir! Original Molt bon tracte, molt professional i tots els productes que fa servir son de molt bona qualitat. Si passeu per Prades no dubteu en anar-hi!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad