facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Museu de l'Empordà

Museu de l'Empordà

Sobre Nosotros

El mE és una institució multidisciplinar dirigida a la conservació, documentació i difusió del patrimoni cultural, local i comarcal que custodia. També organitza i presenta exposicions i activitats destinades a tot tipus de col·lectius.

Historia

El Museu de l'Empordà conserva una de les col•leccions d'art més destacades de la comarca. Creat l'any 1946, la història de les seves col•leccions es remunta a finals dels segle XIX, a partir dels dipòsits del Museo del Prado i de les donacions i els llegats de personatges il•lustres empordanesos. L'any 1971 es construeix l'edifici actual, concebut com a museu d'arqueologia, història i art.

L'exposició permanent mostra les col•leccions d'arqueologia (aixovars funeraris, ceràmica ibèrica, àtica i itàlica), d'escultura medieval (Monestir de Sant Pere de Rodes), de pintura barroca (dipòsits del Museo del Prado: Ribera, Mengs, Mignard), de pintura i escultura dels segles XIX i XX (Sorolla, Casas, Mir, Nonell, Gargallo, Casanovas, Cuixart, Ponç, Sunyer, Tàpies) i d'art empordanès (Blanquet, Dalí, Reig, Vallès, Santos Torroella).

Paral•lelament, el mE és una institució multidisciplinar, que organitza exposicions temporals i activitats dirigides a la conservació i difusió del patrimoni cultural local i comarcal.

Dirección: Carrer de la Rambla, 2, 17600 Figueras
Teléfono: 972 50 23 05
Ciudad: Figueres
Ruta: Carrer de la Rambla, 2
Código postal: 17600


Lugares similares cerca
Dali Joies Dali Joies 256 metros
Figures Teatre - Museu Salvador Dalí Figures Teatre - Museu Salvador Dalí 498 metros Un museo único que alberga las obras del gran Salvador Dalí. ¡Deleite!
Musée Dali, Figueras Musée Dali, Figueras 771 metros Una vida recogida en varias plantas donde necesitaras más de 2h para disfrutar de muc...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad