facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Nexes-Viver d'Empreses i Centre de Negocis de Forallac

Nexes-Viver d'Empreses i Centre de Negocis de Forallac

Sobre Nosotros

NEXES és un equipament promogut per l’Ajuntament de Forallac amb l’objectiu de dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir la creació, el desenvolupament i la consolidació d’activitats empresarials i industrials. http://www.nexesforallac.cat

Historia

El Viver d’Empreses i Centre de negocis NEXES és un equipament promogut per l’Ajuntament de Forallac amb l’objectiu de dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir la creació, el desenvolupament i la consolidació d’activitats empresarials i industrials.

Nexes representa la culminació d’una vella aspiració de l’Ajuntament de Forallac, que va començar a treballar en el projecte coincidint amb la creació del sòl industrial, ara farà deu anys. El polígon havia de ser un impuls motor per a Forallac, però també volia disposar d’un instrument que permetés promoure la creació d’activitats i generar llocs de treball.

La seva tasca està especialment orientada a aquelles persones que volen arrencar una empresa o bé a aquelles que, disposant d’activitats consolidades, desitgen ampliar serveis o formes de relació amb proveïdors i clients.



"Viver d'empreses i Coworking. Un lloc ideal per començar el teu projecte empresarial, envoltat d'emprenedors i de suport. Tenim disponibles naus, despatxos, espais de coworking, magatzems, sales de formació, sales de reunions, ..."
Dirección:
Teléfono: 972646858
Ciudad: Vulpellach


Horas laborales

lunes: 09:00 - 13:00

Reseñas
Traducido por Google Una gran idea Un vivero para compartir y cooperar es bueno eficaz y es un potencial generador de sinergias Felicidades y adelante, ahora es otro momento, muy importante para la emprendeduría los emprendedores y las emprendedoras Orientados por Re emprender !!! Original Una gran idea Un viver per compartir i cooperar es bo eficaç i es un potencial generador de sinergies Felicitats i endevant , ara es un altre moment , molt important per la emprenedoria els emprenedors i les emprenedores Orientats per Re emprendre !!!
Traducido por Google Jaswanth. Kumar Original Jaswanth. Kumar
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad