facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Oli Ecològic La Cabana D'Alcover

Oli Ecològic La Cabana D'Alcover

Sobre Nosotros

La Cabana d’Alcover som una empresa familiar que es dedica a l'olivicultura i ens esforcem dia a dia per fer el millor Oli d'Oliva Extra Verge Ecològic.

Historia

La Cabana d’Alcover som una petita empresa familiar que es dedica a l'olivicultura i ens esforcem dia a dia per fer el millor Oli d'Oliva Extra Verge Ecològic possible.

Ens trobem situats al Camp de Tarragona, una comarca rodejada de muntanyes i amb el mar davant, aquesta situació privilegiada fa que d'aquí surtin els millors olis d'oliva dolços d'Espanya.

Per obtenir el millor Oli d'Oliva Extra Verge Ecològic possible només hi ha un secret, esprémer les olives com més ràpid millor, un cop són recollides de l'arbre (i només de l'arbre) les olives comencen a fer-se malbé i com més ràpid es premsin millor serà l'oli que en surti.

Estimem la nostra feina, estimem la nostra terra, i aquesta inquietud per fer-ho millor ens genera una voluntat d'aprendre, aprendre de nou a fer les coses d'una manera diferent, d'una manera millor, és per això que hem fet el pas a l'agricultura ecològica.

Continuem fent un oli dolç i afruitat, però respectant el medi ambient i la terra. Com que entenem la finca com un TOT, hem incorporat un ramat d'ovelles per ajudar-nos a controlar les males herbes, hem sembrat els carrers amb proteaginoses que recullen el nitrogen de l'aire, l'incorporen a la terra i alimenten a l'arbre, alhora que alimenten el ramat.



"La Cabana d’Alcover som una petita empresa familiar que es dedica a l'olivicultura i ens esforcem dia a dia per fer el millor Oli d'Oliva Extra Verge possible.La producció del nostre oli es troba a Alcover Tarragona: 41°16'38.0"N 1°11'17.1"E"
Dirección: C/Dr.Fleming, 43, baixos, Ponts, Lleida, 25740 Ponts (Lérida)
Teléfono: 629100270
Ciudad: Ponts
Ruta: C/Dr.Fleming, 43, baixos, Ponts, Lleida
Código postal: 25740


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad