facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Origen Fisioteràpia Salut

Origen Fisioteràpia Salut

Sobre Nosotros

Origen és un centre de fisioteràpia i salut integral. Neix amb l’objectiu principal de millorar la salut i la qualitat de vida dels nostres pacients.



"Origen és un centre de fisioteràpia i salut integral. Neix amb l’objectiu principal de millorar la salut i la qualitat de vida dels nostres pacients. Per aconseguir-ho, observem de manera global, tenint en compte els aspectes físics, emocionals i socials de la seva vida. Oferim als nostres pacients un servei personalitzat i adaptat a les seves necessitats."
Dirección: Passeig de les Saques, nº3, Bañoles, Cataluna, Spain
Teléfono: 872 21 03 28
Ciudad: Bañoles
Ruta: Passeig de les Saques, nº3


Horas laborales

lunes: 09:00 - 20:00
martes: 09:00 - 20:00
miércoles: 09:00 - 20:00
jueves: 09:00 - 20:00
viernes: 09:00 - 20:00

Reseñas
Traducido por Google Muy bien para mí 10 mal marchado el dolor de hombros y servicales recomiendo Original Mol be per mi 10 mal marxat el dolor de hombros i servicals recomanu
Traducido por Google Muy profesionales. La primera vez necesité terapia de urgencia puesto que me había quedado clavada de la espalda, con una sesión noté mejoría. Salí con movilidad y desbloqueada. La siguiente sesión me realizaron un estudio de columna y me trataron varios puntos “gatillo”. Una buena descarga de tensiones/contracturas. Me sentí en muy buenas manos. Muy recomendable, tanto por profesionalidad como por trato. Original Molt professionals. La primera vegada vaig necessitar teràpia d’urgència ja que m’havia quedat clavada de l’esquena, amb una sessió vaig notar millora. Vaig sortir amb mobilitat i desbloquejada. La següent sessió em van fer un estudi de columna i em van tractar varis punts “gatillo”. Una bona descàrrega de tensions/contractures. Em vaig sentir en molt bones mans. Molt recomanable, tant per professionalitat com pel tracte.
Traducido por Google Muy buenas profesionales, recomiendo el centro sin duda! Original Molt bones professionals, recomano el centre sens dubte!
Traducido por Google Unos profesionales. Original Uns professionals.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad