facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Orquestra Simfonica Sant Cugat

Sobre Nosotros

https://twitter.com/simfonicacugat
https://www.instagram.com/simfonicacugat/

Historia

Els músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat comparteixen un esperit comú: els agrada el treball ben fet. I ho manifesten tant en les obres conegudes com en les d'autors poc habituals a les sales de concerts. El seu desig és experimentar amb tot tipus d'estils musicals i ampliar constantment el repertori, el de les peces més clàssiques i el de les partitures més innovadores. Tot això en harmonia amb el públic: l'entusiasme d'aquest és el motor de l'Orquestra.

Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts al Teatre Auditori Sant Cugat, seu de l’Orquestra, i altres escenaris del país com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de Congressos de Catalunya, l'Auditori de Barcelona, Teatre Tivoli i Teatre Victòria de Barcelona, Palau Sant Jordi, Santa Maria del Mar, Teatre Fortuny de Reus, Teatre Kursaal de Manresa, Atrium Viladecans, Teatre Zorrilla de Badalona, Teatre La Faràndula de Sabadell, Auditori Enric Granados i Teatre La Llotja de Lleida i a la nau central del temple de la Sagrada Família.

Un dels fets que fan de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat una orquestra diferent és l’èxit de públic. La seva “Associació d’espectadors” compta amb més de 600 abonats al cicle estable de concerts que l’Orquestra realitza al Teatre Auditori Sant Cugat on és habitual el rètol d’”exhaurides les localitats”. El concert més multitudinaris que ha realitzat l'OSSC va ser l'any 2003 amb el tenor Josep Carreras al Palau Sant Jordi de Barcelona davant 20.000 espectadors.

L’any 2010, any del 20è aniversari, l’OSSC ha interpretat obres com: la simfonia nº 2 de J. Brahms, el concert per a dues flautes i orquestra de F. Doppler amb Vincent Lucas i Patricia de No, el ballet Petroushka d’Igor Stravinsky, el concert nº 1 per a piano i orquestra de Chopin amb Daniel Ligorio, el ballet “El llac dels cignes” de TXaikovski amb Angel Corella i la seva companyia de ballet clàssic, el Rèquiem Alemany de J. Brahms amb la coral Càrmina i el Cor Aulos, l’espectacle audiovisual “Els colors de la música”, la gira de concerts de “Valsos i Danses” realitzada a diferents ciutats i l’oratori “El Pessebre” de Pau Casals amb motiu del 50 aniversari de la seva estrena a Acapulco a les ciutats d’El Vendrell, Lleida, Terrassa i a la nau central del temple de la Sagrada família davant 3.500 espectadors.

El repertori de l’OSSC és molt ampli, amb estils tan diferents com el jazz, la música popular, l’òpera, la música contemporània, el repertori simfònic universal i compositors catalans com: I. Albeniz, J. A. Amargós, P. Bardagí, M. Blancafort, S. Brotons, F. Burrull, J. Carbonell, P. Casals, A. Cohi Grau, E. Eckart, V. Garcia Acin, J. Garreta, A, Guinovart, R. Lamote de Grignon, Ll. Llach, J. Magrané, J. Manen, R. Martínez Valls, Ll. Millet, X. Montsalvatge, E. Morera, X. Pagés, T. Peire, P. Puértolas, F. Queralt, J. Rodríguez Picó, J. Serra, E. Toldrà, J. Vila, A. Vives, T. Xuclà.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha actuat sota la direcció de Salvador Brotons, Joan Albert Amargós, Donald Appert, David Jiménez, Peter Herbolzheimer, Jordi Piccorelli i Daniel Gil. El director titular és el mestre Josep Ferré.

Dirección: C/dels Marges, 25, 08172 San Cugat del Vallés
Teléfono: 935893193
Ciudad: Sant Cugat del Vallès
Ruta: C/dels Marges, 25
Código postal: 08172



búsquedas relacionadas: Orquestra simfònica, Orquestra Simfònica del Vallès, Simfonica cat, Borja peiron
Lugares similares cerca
Aportu Producciones & Booking Aportu Producciones & Booking 4 km Somos una empresa joven pero con experiencia en la producción y promoción de artista...
Reseñas
Salvador Brotons? Esa orquesta se merece algo mejor
Traducido por Google Fantástico concierto de valses y danzas de la mano de Josep Ferré. Nos hizo disfrutar muchísimo. Gracias!! Original Fantàstic concert de valsos i danses de la mà de Josep Ferré. Ens vau fer gaudir moltíssim. Gràcies!!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad