facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para OsteoVital

OsteoVital

Sobre Nosotros

Centre de Fisioteràpia, Osteopatia i Salut

Historia

Centre de Fisioteràpia, Osteopatia i Salut



"OsteoVital és el teu centre de fisioteràpia, osteopatia i salut a Tortosa. Un espai de referència a les Terres de l’Ebre, on la prioritat ets tu i el teu benestar.El nostre principal objectiu és oferir-vos el millor servei humà, professional i personalitzat als problemes i lesions que ens presenteu per tal de millorar o restaurar el vostre benestar i qualitat de vida.Al capdavant trobaràs un equip jove, altament qualificat, motivat i en formació constant per estar sempre al dia i poder aconseguir els millors resultats."
Dirección: C/ Vergés Paulí, 16, Baix 3, 43500 Tortosa
Teléfono: 670552150
Ciudad: Tortosa
Ruta: C/ Vergés Paulí, 16, Baix 3
Código postal: 43500


Horas laborales

lunes: 09:00 - 20:00
martes: 09:00 - 20:00
miércoles: 09:00 - 20:00
jueves: 09:00 - 20:00
viernes: 09:00 - 20:00

Lugares similares cerca
Fisiotes Fisiotes 533 metros Cuidados muy sensibles pero intensivos por terapeutas competentes. Estoy muy satisfec...
Bikenetbioservice Bikenetbioservice 1 km "Bikenet som una empresa de serveis per a ciclistes i esportistes en general, en...
Ebrefisio Ebrefisio 2 km Conozco el centro a través de su canal online y talleres que realiza la fisioterapeut...
Reseñas
Traducido por Google Para mí, la osteopatía es salud y bienestar y no conozco mejor centro en el que estas palabras tengan más sentido. En OsteoVital el trato y la profesionalidad es inmejorable por parte de todo su equipo. ¡Está en las mejores manos! Original Per mi, l'osteopatia és salut i benestar i no conec millor centre on aquestes paraules tinguin més sentit. A OsteoVital el tracte i la professionalitat es immillorable per part de tot el seu equip. Esteu en les millors mans!
Traducido por Google Muy buen centro y buena atención. Cada vez que acabas de una sesión sales genial, como flotante sobre una nube. El precio es muy correcto. Original Molt bon centre i bona atenció. Cada vegada que acabes d'una sessió surts genial, com flotant dalt d'un núvol. El preu és molt correcte.
Traducido por Google Fui porque me dolía detrás de la rodilla cuando corría… después de una valoración total del malestar, postura, movimiento,… me detectaron la causa, y poner solución al dolor. Tratamiento inmejorable, atención de 10 y procedimientos que hacen notar la profesionalidad de quienes allí trabajan. Original Vaig anar perquè em feia mal al darrera del genoll quan corria… després d’una valoració total del malestar, postura, moviment,… em van detectar la causa, i posar solució al dolor. Tractament immillorable, atenció de 10 i procediments que fan notar la professionalitat dels que allí treballen.
Traducido por Google ¡¡Son unos grandes profesionales los 4!! ¡Se nota su experiencia y formación! ¡Y el trato inmejorable! Sin duda es el mejor centro de fisioterapia y osteopatía de las Terres de l'Ebre!! Un 10!! Original Són uns grans professionals tots 4!! Es nota la seva experiència i formació! I el tracte inmillorable! Sense dubte és el millor centre de fisioteràpia i osteopatia de les Terres de l'Ebre!! Un 10!!
Traducido por Google ¡Es un gozo ponerte en sus manos! ¡Son un gran equipo, joven y muy formado! ¡Gracias por el trato tan espléndido! Original És un goig posar-te en les seves mans! Són un gran equip, jove i molt format! Gràcies pel tracte tan esplèndit!
Traducido por Google He realizado varias sesiones con INDIBA en unos resultados fantásticos y el trato muy agradable y profesional. Recomendable Original He fet varies sessions amb INDIBA en uns resultats fantàstics i el tracte molt agradable i professional. Recomanable
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad