facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para PAS FERM / Arctic Mountains

PAS FERM / Arctic Mountains

Sobre Nosotros

Pas Ferm / Guiatge i formació és una petita empresa que va néixer amb la il•lusió de compartir la nostra passió per la muntanya amb tota aquella gent que té els mateixos anhels i esperit muntanyenc.

Historia

Amb la il•lusió de poder compartir sentiments, experiències i coneixement neix PASFERM.

PASFERM Guiatge i formació vol ser un company en les vostres sortides, un amic amb qui poder fer realitat els vostres somnis, algú en qui confiar els vostres anhels muntanyencs i amb qui compartir records i sentiments.

Tant fa si vas sol, sou una parella, aneu en colla o veniu d’stage d’empresa. Un tracte personal i personalitzat, amb grups reduïts i exclusius, farà que les vostres experiències siguin viscudes intensament, on us sentireu part important del grup i on el guia serà un amic i un company.

Sortides, excursions, travesses o ascensions. Estiu o hivern. Amb botes o amb raquetes. Als Pirineus, als Alps o a qualsevol altre part del món. Digues què vols, on ho vols i quan ho vols i nosaltres farem que sigui una realitat.

Et guiem i t’acompanyem. Et proposem sortides, t’aconsellem indrets i et formem en tot allò referent a l’excursionisme (orientació, seguretat, planificació...) O bé, si ho prefereixes, et donem tota la informació i et preparem la logística perquè hi puguis anar autònomament.

Per nosaltres, PASFERM Guiatge i formació, és un somni fet realitat.



"PAS FERM / Guiatge i formació vol compartir la nostra passió per la muntanya amb tota aquella gent que té els mateixos anhels i esperit muntanyenc.L'activitat principal és organitzar i guiar sortides, viatges i expedicions per zones muntanyoses d’Europa i per zones àrtiques. També realitzem formació en qualsevol aspecte relacionat amb la muntanya, ja sigui orientació, seguretat, tècnica de progressió, etc.Ens agrada treballar amb grups reduïts. El contacte humà i el conèixer amb qui estàs compartint una aventura és molt important per nosaltres.Per nosaltres, PAS FERM / Guiatge i formació, és un somni fet realitat."
Dirección: 08241 Manresa
Teléfono: +34 606286451
Ciudad: Manresa
Código postal: 08241


Lugares similares cerca
Splitboard Center Splitboard Center 759 metros Traducido por Google Alquilé material por un amigo, y la gestión fue muy rápido y fác...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad