facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Pastisseria Vilà

Pastisseria Vilà

Historia

La Pastisseria Vilà va néixer l’any 2006 a Tàrrega. La seva constant innovació i desenvolupament de nous productes fan d’aquesta empresa familiar un espai de sorpresa que aconsegueix oferir als seus clients noves textures, aromes i formes.
El seu pastisser, Xavier Vilà, es va formar a l’escola d’Hoteleria Joviat de Manresa i, posteriorment, a l’escola del Gremi de pastissers de Barcelona. Durant els seus estudis, es va introduir en el món de la pastisseria i forneria, treballant durant cinc anys a la pastisseria Foix de Sarrià (Barcelona), i també amb el prestigiós pastisser Torreblanca (Alacant).
L’any 2002, el Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, li va atorgar un premi per la seva participació en el Campionat Provincial de Joves Pastissers.
El 2009, es va presentar al concurs internacional World Chocolate Masters, en el qual va quedar 4t en la selecció espanyola.

Dirección: C/ Joan Tous i Sanabria, 1, 25300 Tárrega
Teléfono: 973 500 316
Ciudad: Tárrega
Ruta: C/ Joan Tous i Sanabria, 1
Código postal: 25300


Lugares similares cerca
Pastisseria L`Antull Pastisseria L`Antull 684 metros Para tomar café con diversidad de pastas
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad