facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Per una vida fàcil-Expert Algaida

Per una vida fàcil-Expert Algaida

Sobre Nosotros

Electrodomèstics, telefonia i informàtica. Proximitat, servei i preu.

Historia

La tenda Expert Algaida posa a la vostra disposició tot el catàleg d'electrodomèstics, informàtica i telefonia del lider mundial en el sector d'equipament per a la casa.

Us oferim un ampli ventall d'electrodomèstics en més de 300 metres quadrats d'exposició i l'accés a qualsevol producte del catàleg de marques que comercialitza Expert a l'estat espanyol.

Som una tenda de servei, amb preus ajustats i competitius. Us oferim assessorament personalitzat en el moment d'efectuar la compra i un acompanyament post-venda durant la vida útil del producte.

Us feim l'entrega gratuïta al vostre domicili. Us retiram gratuïtament l'electrodomèstic vell i ens ocupam de depositar l'aparell i els embalatges al Punt Verd.

Us atendrem personalment per qualsevol consulta, per telèfon, correu electrònic o in situ a la nostra tenda d'Algaida.

Impressum

Can Sales-Expert Algaida és propietat d'ALGALIA SL. Carrer de la unió, 2 CP 07210 Algaida Illes Balears.



"La tenda Expert Algaida posa a la vostra disposició tot el catàleg d'electrodomèstics, informàtica i telefonia del lider mundial en el sector d'equipament per a la casa.Us oferim un ampli ventall d'electrodomèstics en més de 300 metres quadrats d'exposició i l'accés a qualsevol producte del catàleg de marques que comercialitza Expert a l'estat espanyol.Som una tenda de servei, amb preus ajustats i competitius. Us oferim assessorament personalitzat en el moment d'efectuar la compra i un acompanyament post-venda durant la vida útil del producte.Us feim l'entrega gratuïta al vostre domicili. Us retiram gratuïtament l'electrodomèstic vell i ens ocupam de depositar l'aparell i els embalatges al Punt Verd."
Dirección: Carrer de la unió, 2, 07210 Algaida
Teléfono: +34 971 66 59 71
moc.seraelabtrepxe@adiagla
Ciudad: Algaida
Ruta: Carrer de la unió, 2
Código postal: 07210


Horas laborales

lunes: 09:30 - 13:30

Reseñas
He quedado encantada con el servicio de este comercio, me aconsejan me lo sirven rapido, volvería a comprar, lo aconsejo. Buenos precios
Ayer necesitaba urgente una impresora y aquí la encontré, al momento ya la tenia a muy buen precio el trato excelente y sin esperar envíos que no sabes cuanto tardan en llegar como otras empresas. Además me ofrecieron traerla a casa o ir yo personalmente incluso me la programaron ellos. No les doy más estrellas porque no hay!
Buenos precios y trato profesional..el mejor exponente del comercio local con buen servicio y buenos precios
Perfecto una persona que te da soluciones
Comprado un aspirador marca AEG. Muy contento con el servicio recibido.
Muy buen trato hacia el cliente
Lo mejor el trato y el servicio increíble
Super profesionales. Te explican cualquier duda y te aconsejan que electroméstico te conviene mas.
La típica tienda de pueblo ,donde siempre te atienden bien
Muy buena atención. Cada visita es muy amena.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad