facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para pintura jordi

pintura jordi

Sobre Nosotros

Empresa de pintura

Historia

Som una empresa jove i dinàmica amb 20 anys al seu servei. Amb el esforç per fer un bon treball dia rea dia els nostres clients ens ant agraït el esforç.

Sentint passió pel que fem i per la feina ben feta, a pintura Jordi sabem entendre la necessitat de cada client, i es per això que oferint a cada client un ampli ventall de possibilitats i acabats per a realitzar. On amb l’experiència de cada dia podem arribar a fer realitat la seva imaginació. I Sentir com solucionem els problemes que poden sorgir al fer l’obra.

Estem al dia pel que fa a noves tècniques es refereixen, assistint a diferents escoles de pintura decorativa d'Espanya i França i participant en diferents cursos i esdeveniments, que es fan arreu; obtenint notables qualificacions, i tot això amb titulació per complir les exigències del mercat, On pintura jordi mirar de assegurar al màxim possible els seu projectes amb els coneixements obtinguts a les escoles i cursos fets. Per poguer assegurar el seu treball amb una gran qualitat i el seu treball pugui ser personalitzat i al finalitzar obtenir una obra d’art.


Serietat, qualitat i compromís
en tots i cada una dels projectes realitzats.



"Artesa de la pintura i l'alta decoració"
Dirección: C/ Paper s/n, 17820 Bañolas
Teléfono: +34687416226
Ciudad: Banyoles
Ruta: C/ Paper s/n
Código postal: 17820


Horas laborales

lunes: 08:00 - 19:00
martes: 08:00 - 19:00
miércoles: 08:00 - 19:00
jueves: 08:00 - 19:00
viernes: 08:00 - 19:00

Lugares similares cerca
Pintures Bramon Pintures Bramon 254 metros Excelente trato y atención de 10.
Mobles Disseny i Decoració Banyoles Mobles Disseny i Decoració Banyoles 579 metros Excelente tienda de muebles de calidad a precios contenidos !!!
Finestra.cat Finestra.cat 939 metros Solucions en alumini, pvc, fusta i vidre
F&R Construccions F&R Construccions 967 metros Construccions,Rehabilitacions i obra nova.Demanar presupost tel 664786033
Instal·lacions Fontelec Instal·lacions Fontelec 1 km Traducción de Google Buen servicio o de confianza Original Bon servei o de confiança...
Reseñas
Traducido por Google Interpretan los gustos del cliente y ofrecen muy buen asesoramiento. Empresa seria que cumple plazos y compromisos. Muy buenos profesionales. El resultado final fue impecable. Original Interpreten els gustos del client i donen molt bon assessorament. Empresa seriosa que compleix terminis i compromisos. Molt bons professionals. El resultat final ha sigut impecable.Servicio: Pintura de exteriores
Traducido por Google Hola, Es la segunda vez que le encargamos un trabajo y siempre ha cumplido con los plazos, tanto de empezar como de terminar. Trabaja de forma muy limpia y es muy detallista. Te asesora muy bien y se adapta a lo que te gusta. J. Font. Original Hola, És la segona vegada que li encarreguem una feina i sempre ha acomplert amb els terminis, tant de començar com d’acabar. Treballa d’una forma molt neta i és molt detallista. T’assessora molt bé i s’adapta al que t’agrada. J. Font.
Traducido por Google Es un pintor muy limpio. Es un pintor que es muy detallista y su mira cuidadosamente los detalles. El tiempo de plazo ha sido el tiempo previsto. Su precio ha sido justo con la calidad que ha dado. Es un pintor que le recomendaría a cualquier persona que busque calidad a su justo precio. Original Es un pintor mol net. Es un pintor que es molt detallista i su mira amb molt de cura els detalls. El temps de termini ha sigut el temps previst. El seu preu ha sigut just amb la qualitat que ha donat.Es un pintor que el recomanaria a qualsevol persona que busqui qualitat al seu just preu.
Traducido por Google Todo perfecto, todo perfectamente pintado, cumplidor y muy limpio, ni te das cuenta de que ha venido a pintar. Original Tot perfecte, tot perfectament pintat, cumplidor i molt net, ni t'adones que ha vingut a pintar.
Traducido por Google un 10! rápido, nieto, muy cercano, encantada! Original un 10! ràpid, nèt, molt proper, encantada!
Traducido por Google Económico, rápido y precio razobable Original Economic , rapit i preu raobable
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad