facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Piscines Center

Piscines Center

Sobre Nosotros

Especialistes en productes per a piscines, tractaments de l'aigua, sistemes de filtració i manteniment de piscines.

Historia


PISCINES CENTER és l’empresa referent de les Terres de l’Ebre en el món de la piscina. La nostra experiència de més de 25 anys amb la construcció de piscines, manteniment i tractament d’aigües és la millor garantia per a la seva tranquil·litat al posar-se en mans d’uns professionals.
Piscines Center és l’evolució i transformació d’una empresa familiar de productes químics fundada el 1952. Des de 1975 va començar a subministrar productes per a les piscines. Aquesta evolució va donar pas a la transformació d’una empresa de productes químics i de neteja a estar totalment dedicada al món de la piscina i el tractament de les aigües. Amb l’aparició de Piscines Center el 1990.



"Piscines Center és l’evolució i transformació d’una empresa familiar de productes químics fundada el 1952. Al 1975 va començar a subministrar productes per a piscines i finalment a partir de 1990 és va dedicar unicament a les piscines naixent aixi Piscines Center."
Dirección: Polígon Ind. Les Tosses - c/ Zuric, 26, 43870 Amposta
Teléfono: 977 704 165
Ciudad: Amposta
Ruta: Polígon Ind. Les Tosses - c/ Zuric, 26
Código postal: 43870


Horas laborales

lunes: 09:00 - 13:00

Lugares similares cerca
Ebre Pool Ebre Pool 679 metros Excelente atención, muy atentos y incluso, sabiendo que me desplazaba desde lejos me ...
Piscina Municipal Amposta Piscina Municipal Amposta 2 km Piscina municipal,pagando la entrada de un día tienes acceso a las instalaciones. La ...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad