facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para PRODITSA

PRODITSA

Sobre Nosotros

Venta, instalación, alquiler, mantenimiento y soporte técnico de sonorización, video proyección, iluminación espectacular y arquitectural.

Historia

Empresa ubicada al polígon de Valls, amb més de 30 anys d'experiència.
Donant cobertura, serveis integrals i producció de tot tipus d´esdeveniments, espectacles audiovisuals, petits actes o grans festivals, d´iniciativa pública o privada, així com instal.lacions fixes.
Oferint la venda, instal.lació, lloguer, manteniment i suport tècnic de sonorització, videoprojecció, il·luminació espectacular i arquitectural, així com el muntatge d'escenaris, passarel·les, grades amb tot tipus de complements, diferents formats i característiques.
Disposant d´un equip humà altament qualificat, àmplia flota pròpia de vehícles i noves instal·lacions de més de 1700 m². Utilitzant primeres marques amb els corresponents certificats i homologacions, actualitzant dia a dia el nostre producte segons les necessitats del mercat actual.
Treballant per oferir sempre la millor solució al nostre client, amb la professionalitat i serietat que ens avala i caracteritza.

Dirección: Fusters, 91 43800 Valls Tarragona, 43800 Valls
Teléfono: 977612969
Ciudad: Valls
Ruta: Fusters, 91 43800 Valls Tarragona
Código postal: 43800


Horas laborales

lunes: 09:00 - 13:30

Lugares similares cerca
Dblumen Dblumen 787 metros Profesionalidad, experiencia y seriedad. Facilidad y claridad en todo momento la cual...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad