facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Psykhé. Centre de Psicologia a Vic.

Sobre Nosotros

Centre de psicologia i desenvolupament infantil.
Atenció primerenca, psicologia infantil, psicologia adolescents, psicologia adults, orientacions...

Historia

PRESENTACIÓ DEL CENTRE

El centre de psicologia PSYKHÉ ofereix serveis d'atenció i intervenció psicològica dirigida a totes les edats oferint un tractament individualitzat adaptat a cada cas.
El centre aten especialment en les etapes primerenques, infantils i juvenils, treballant sempre amb el suport familiar i d'altres professionals que intervinguin en l'infant.
Una de les labors principals que es duen a terme al centre són serveis de prevenció i detecció de trastorns en el desenvolupament infantil especialment en les primeres edats, així com la intervenció primerenca.

SERVEIS DE PSICOLOGIA

ATENCIÓ PRIMERENCA (0-3 anys)

Teràpia dirigida a la prevenció dels petits retards en el desenvolupament primerenc. Es treballa principalment amb la família per aconseguir un desenvolupament harmònic global de l'infant.

PSICOMOTRICITAT

La psicomotricitat és una intervenció corporal que busca trobar l'equilibri harmònic de la persona a partir de les expressions corporals espontànies. Treballem aspectes motrius, d'expressió emocional, capacitat psíquica general i de relació amb l'entorn.

PSICOLOGIA INFANTIL (0-13 anys)

Psicoteràpia dirigida a ajudar a l'infant en l'etapa dels 0 als 13 anys en aquelles dificultats que puguin sorgir, tant en àmbit escolar, familiar o de desenvolupament personal.

PSICOLOGIA ADOLESCENTS (14-18 anys)

Psicoteràpia dirigida a l'acompanyament de l'adolescent i els seus familiars en una de les etapes més vitals per a la formació de la persona adulta, sempre des d'una mirada positiva.

PSICOLOGIA ADULTS ( a partir dels 19 anys)

Psicoteràpia dirigida a persones adultes que pretén obtenir el benestar personal des de una basant integradora i humanista.

PSICOTERÀPIA FAMILIAR

Psicoteràpia centrada en treballar sobre la unitat familiar com un conjunt.
Assesorament sobre l'educació dels fills, dificultats de comunicació entre pares i fills, afrontament de canvis en les dinàmiques familiars (separacions, adopcions, etc.) i altres dificultats que puguin interferir en el desenvolupament de l'infant.

ORIENTACIONS PSICOLÒGIQUES

Servei que ofereix orientacions psicològiques en àmbits educatius, professionals i laborals.



"Centre de psicologia i psicomotricitat"
Dirección: Avenida Bernat calbó, 17, 08500 Vic, Cataluna, Spain
Teléfono: 650523379
Ciudad: Vic
Ruta: Avenida Bernat calbó, 17
Código postal: 08500


Horas laborales

lunes: 14:00 - 21:00
martes: 14:00 - 22:00
miércoles: 14:00 - 22:00
jueves: 14:00 - 21:00
viernes: 14:00 - 22:00
sábado: 09:00 - 13:00

Lugares similares cerca
ALBERT GRÈBOL - Psicòleg Psicoterapeuta ALBERT GRÈBOL - Psicòleg Psicoterapeuta 566 metros Discreto y eficiente. Comprendio de entrada lo que necesitaba y con pocas sesiones me...
GP Psicòloga GP Psicòloga 590 metros GP Psicòloga, és un Gabinet de Psicologia que es preocupa per les teves necessitats....
BREU BREU 826 metros Centre de Psicoteràpia Breu i Estratègica d'Osona. Psicoteràpia a infants, joves i ad...
Psicòloga Sanitària Col.18596 - Laura Fabré Calonge Psicòloga Sanitària Col.18596 - Laura Fabré ... 1 km Centre privat de psicologia sanitària (Est.núm: E08604919, GenCat) . Psicoteràpia ind...
Reseñas
Traducido por Google Te ofrecen un servicio muy profesional y adaptable en todo momento a la problemática. Horarios muy flexibles y seguimiento muy cercano y personalizado. Charlas de fines de semana muy variadas y de temáticas muy actuales/recurrentes y aplicables por la educación de niños. Original T’ofereixen un servei molt professional i adaptable en tot moment a la problemàtica.Horaris molt flexibles i seguiment molt proper i personalitzat. Xerrades de caps de setmana molt variades i de temàtiques molt actuals/recurrents i aplicables per l’educació d’ infants.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad