facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Recanvis Hisuma

Recanvis Hisuma

Sobre Nosotros

Botiga Recanvis per a Maquinaria i Automobils.

Historia

Casa fundada l'any 1953 amb el nom de “La Hispano Suiza del Maestrazgo” per a la venta de recanvis per a automóbils i maquinaria amb tres botigues a les poblacions de Valencia, Castelló i Tortosa. L'any 1956, s'obre la botiga a la ciutat d'Amposta. A partir del any 1958, canvia el seu nom pel de "HISUMA, S.A".

L'any 1987, amb una direcció d'empresa renovada, canvia de nom i pasa a nomenar-se "INSUMA, S.A.L" amb 2 botigues, una a la ciutat de Amposta i l'altra a Tortosa.

Finalitzat l'any 2002, per desavinences de la direccio de l'empresa, la botiga d'Amposta i la de Tortosa es separen, sent la d'Amposta la que es pasa a nomenar RECANVIS HISUMA, S.L. Amb una unica botiga.
Al Juny del 2013, despres de la jubilació del propietari de l'empresa, "RECANVIS HISUMA, S.L.", pasa a nomenar-se unicament "RECANVIS HISUMA", i el dia 1 de decembre del mateix any canvia la seva ubicacio del carre barcelona, al carrer Gongora nº 56 cantonada amb el carrer Sebastia Joan Arbó.

Essent una de les botigues més antigues, tenim material per a cotxes antics, tambe disposem d'un gran estoc de rodaments, retens de grasa, corretges industrials, tubs d'escapament de models antics, gran varietat d'utillatge per a tallers, etc. També disposem de recanvi per a cotxes actuals. Treballem amb les primeres marques de recanvi de nivell mundial.

Dirección: c/gongora nº56, 43870 Amposta
Teléfono: 977-701-722
Ciudad: Amposta
Ruta: c/gongora nº56
Código postal: 43870


Horas laborales

lunes: 09:00 - 13:00

Lugares similares cerca
Temptacions Temptacions 443 metros Super GENIAL!!!!, todo el personal un 10 +
Multijomau Multijomau 495 metros
Mima't Bijuteria Mima't Bijuteria 568 metros "Tienda de bolsos y complementos. Nos encantará ayudarte en tu elección !Sígueno...
Merkal Calzados Merkal Calzados 962 metros Están al 70% y eso es bastante interesante. Gran surtido de calzado sobre todo es int...
Estorauto Estorauto 2 km Tenía muy buenas noticias se ellos y hay lo he podido ver por mi mismo ,son extraordi...
Garcid Garcid 3 km Excelente trato con el cliente, excelente trabajo y muy buen precio 100% recomendable...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad