facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Residencia SHR Vallirana

Residencia SHR Vallirana

Sobre Nosotros

Residència per a la Tercera edat i Centre de Dia

Historia

La nostra residència està situada en l'urbanització de la Soleia (Vallirana), això ens permet gaudir d'unes vistes privilegiades i al mateix temps, estar ben a prop de la població i dels seus serveis.

Comptem amb molts anys d'experiència i oferim un tracte familiar i personal. El nostre principal objectiu és augmentar al màxim la qualitat de vida dels nostres residents i respondre a totes les seves necessitats. És per això, que tenim un equip professional altament qualificat.

Aferim atenció directa als residents i les famílies, atenció mèdica i infermertia contínua, servei de rehabilitació i fisioteràpia, atenció psicològica i activitats i tallers per a reforçar les seves capacitats i potenciar el propi desenvolupament personal.

Dirección:
Teléfono: 936832522
Ciudad: Vallirana


Lugares similares cerca
Residencia Geriatrica El Petit Hostalet Sl Residencia Geriatrica El Petit Hostalet Sl 5 km Recomendable. Tratan muy bien a los mayores. Enfermeras y cuidadoras muy atentas y mu...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad