facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Riba-L'horta

Riba-L'horta

Sobre Nosotros

Riba-L'Horta, verdura sana i saludable tracta d'un projecte on es pràctica l'agricultura ecologica i l'aplicació de biodinàmica i fitohomeopàtia, sent el principal objectiu el cultiu de verdura totalment ecològica per a un consum sà i saludable.

Historia

L'Horta es troba al terme municipal de Riba-roja, a València, en un lloc nomentat "Els Pous dels arrossals".

S'ofereixen verdures de temporada, recuperem el sabor tradicional que ens dona la terra lliure de quimics en un àmbient completament familiar i amigable.

Ès un projecte impolsat amb la convicció de que hi ha altra manera de cultivar el que menjem. Pensem que amb la utilització de tècniques de cultiu ecologiques, respetoses amb la naturalesa i sense cap tipus d'agressió a les diferents formes de vida que la composen, potenciem la fertilitat de les terres, obtenint aliments més nutritius, sans i frescos.

Ens agradaria crear un mercat local amb les verdures que ens ofereix la terra, directament al consumidor, establint llaços de confiança i participació. On les interaccions entre les persones i la naturalesa permeten regenerar i mantenir els agroecosistemas, afavorint la biodiversitat i les pràctiques sostenibles.

Es tracta d´un projecte familiar dedicat a la producció i suministrament d'hortalisses ecològiques,mitjançant una agricultura sostenible,tradicional, sense agroquímics ni fertilitzants sintètics, hortalisses 100% lliure de residus.

Entrega directa consumidor-productor.També disposem d'altres articles de productors de la comarca que segur complementen el que necessites amb verdures de temporada.

Rep fruita i verdura fresca, 100% NATURAL, en la teua casa, en la teua empresa o en el teu lloc de trebal, directament de l´agricultor..


COM ADQUIRIR EL PRODUCTES?
Tries el que vols o nosaltres et posem un variat (depenent del numero de persones que ens digues).

LA PRIMERA CISTELLA TE LA PORTEM ON VULGUES, la resta han de superar els 8 €. Si no, t'ho organitzem el punt de repartiment.

DE DILLUNS A DIMECRES ABANS DE LES 19 h ÈS REALITZA LA COMANDA.

REPARTIM DIJOUS A LA VESPRADA.


COM DEMANAR?
A traves del Facebok mitjançant missatge personal.
Per correu electronic al [email protected]
Per whatsapp al 619 857 643, 645302483 o cridan't-nos.

Dirección: Calle Federico Garcia Lorca, 52, 46190 RIBA-ROJA DE TURIA, Spain
Teléfono: 656 494 228
Ciudad: RIBA-ROJA DE TURIA
Ruta: Calle Federico Garcia Lorca, 52
Código postal: 46190


Lugares similares cerca
Forn i Pastisseria Celedonio Estivalis Forn i Pastisseria Celedonio Estivalis 245 metros Me hablaron de sus roscones de Reyes y desde Alboraya fui a comprar uno. No me arrepi...
DIA España DIA España 444 metros No os fiéis de hacer pedidos online ni por Glovo ni por ningún sitio te mandan siempr...
Mercat Municipal De Riba-Roja De Turia Mercat Municipal De Riba-Roja De Turia 468 metros Entramos en el mercado en nuestra visita a Ribarroja. No había mucho bullicio... ¡exc...
Forn Pastisseria Navarro Forn Pastisseria Navarro 799 metros Realizan un gran trabajo, con buena atención y muy buena relación calidad-precio. Est...
Iniciativas comerciales dadyma Iniciativas comerciales dadyma 8 km Personal muy agradable bastante rapido para cargar
Reseñas
Verdura ecológica de mucha calidad. Fresca, recién recolectada de la huerta y el mismo día en tu casa.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad