facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Robocat

Robocat

Sobre Nosotros

Pàgina oficial de facebook de la RoboCAT - El Campionat de Robòtica de Catalunya - The Catalan Robotics Championship

Historia

La RoboCAT és el Campionat de Robòtica de Catalunya. Està organitzat per l'associació El Racó dels Robotaires, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, l'Ajuntament de Girona, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya i la FPdGi. La RoboCAT 2019 s'inspira en les Revoltes dels Remences.

INSCRIPCIONS OBERTES a www.robocat.cat

TORNEJOS LOCALS
a) RoboCAT Barcelona: dissabte 27 d’abril de 2019 de 8:30 a 20:00 hores al St. Peter’s School Barcelona (Carrer d'Eduard Toldrà, 18, 08034 Barcelona)
b) RoboCAT Girona: dissabte 4 de maig de 2019 de 8:30 hores a 13:45 hores a l'Escola Bell-lloc del Pla (Carrer Can Pau Birol, 2, 17005 Girona)

GRAN FINAL: dissabte 11 de maig de 2019 a l'Escola Els Estanys de Platja d'Aro (Carrer Josep Maria Vila, 5, 17250 Platja d’Aro)

Dirección: 17180 Vilablareix, Cataluna, Spain
Ciudad: Vilablareix
Código postal: 17180


Lugares similares cerca
Tecnoateneu de Vilablareix Tecnoateneu de Vilablareix 309 metros Grup de Facebook del Tecnoateneu de Vilablareix. Hi són benvinguts tots aquells que t...
mc empreses mc empreses 309 metros Grandes profesionales. Saben lo que hacen y se nota que les gusta.
Reseñas
Te ayudan en todo, te orientan, se implican te asesoran muy bien y son muy agradables. Estoy muy agradecida por todo lo que me han ayudado en todas las gestiones que he necesitado y por el trato que me han dado.
Son súper amables y serviciales
Traducido por Google ¡Muy amable y atentas! Original Molt amable i atentes!Se visitó enDía laborableTiempo de esperaSin esperaReserva recomendadaNo lo sé
Traducido por Google Muy buena Original Molt bona
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad