facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Roger Farrier (Ferrador)

Sobre Nosotros

Podòleg d'equins, ferrador

Historia

ANGLÈS:
Roger Vilarrasa Sañé, Official Farrier of Seva, Catalunya.
In my home we have always had horses and donkeys. At the age of 6 I began to ride horses and I have always had a very close relationship with these animals.
After learning the basics of the blacksmith’s trade with different farriers for a couple of years, luckily I was accepted as a student in ECAE (Escola de Capacitació Agrària Eqüestre), a specialist school for farriers. With the three year course I obtained the official European title of farrier, EFFA (European Federation of Farriers Associations).
During the course I was trained by different farriers, I am still doing it and I will do it in the future attending congresses, talks, courses and meetings around Europe and in other continents.
In this job if someone says that they know everything………. bad!
My aim is to continue learning to shoe horses better and better consequently to observe an improvement in the every day work and of course in life of horses.
Remember that without feet there is no horse!

CATALÀ:
Roger Vilarrasa i Sañé, Oficial de ferrador, de Seva, Catalunya. A casa sempre hem tingut cavalls i ases. Als 6 anys vaig començar a muntar i sempre he tingut una relació molt estreta amb aquests animals. Després d’aprendre les nocions bàsiques del ferrament amb diferents ferradors de la zona durant un parell d’anys, vaig tenir la sort d’entrar a l’ECAE (Escola de Capacitació Agrària Eqüestre) com a alumne. Un curs de tres anys per obtenir el títol europeu d’oficial de ferrrador de la EFFA (Federació Europea d’Associacions de Ferradors). Durant aquests tres anys vaig estar amb diferents ferradors formant-me, encara ho faig i ho continuaré fent anant a congressos, xerrades, concursos i trobades d’arreu d’Europa i del món. En aquesta feina el qui digui que ja ho sap tot........ malament! L’objectiu és continuar aprenent per ferrar cada vegada millor, veure-ho reflectit en la feina del dia dia i, en definitiva, en el cavall. Recordeu que sense peu no hi ha cavall!

CASTELLÀ:
Roger Vilarrasa Sañé, Oficial de herrador, de Seva, Catalunya.
En casa siempre hemos tenido caballos y asnos. A los 6 años empecé a montar y siempre he tenido una relación muy estrecha con estos animales.
Después de aprender las nociones básicas del herrado con diferentes herradores de la zona durante un par de años, tuve suerte de entrar en la ECAE (Escuela de Capacitación Agraria Ecuestre) como alumno. Un curso de tres años para obtener el título europeo de oficial de herrador de la EFFA (Federación Europea de Asociaciones de herradores).
Durante estos tres años estuve con diferentes herradores formándome, aún lo hago y lo continuaré haciendo asistiendo a congresos, xarlas, concursos y encuentros en Europa y en el resto del mundo.
En esta faena el que diga que lo sabe todo……… malo!
El objetivo es continuar aprendiendo para herrar cada vez mejor, que se refleje en el trabajo del día día y, en definitiva, en el caballo.
Recordad que sin pie no hay caballo!



"Ferrador amb més de 10 anys d'experiència m'ha permès tenir una especialització en modelitats western i cavalls descalços.Donar el millor servei tant pràctic com d'assessorament en els meus clients és la principal prioritat per a tenir els millors resultats en el nostre company de viatge que és el cavall. No només en els seus peus sinó d'una forma global.Millorar el seu benestar és primordial per obtenir el màxim rendiment de l'esportista que és."
Dirección: 08553 Seva, Cataluna, Spain
Teléfono: 626732454
moc.liamg@avesregor
Ciudad: Seva
Código postal: 08553


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad