facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Roxman

Roxman

Sobre Nosotros

Taller de Manlleu especialista en el tractament de ferro i acer inoxidable, des del 2005. També fabriquem maquinària industrial i mobiliari d'hosteleria.

Historia

A Roxman som una empresa amb més de deu anys d'experiència en el sector del metall, especialista en el tractament del ferro i l'acer inoxidable, així com en la fabricació i el manteniment de maquinària industrial i en la producció de mobiliari d'hosteleria, decoració i interiorisme. El negoci neix l'abril de l'any 2005 de la mà d'en Xevi Rodríguez; actualment l'equip està format per un total de vuit persones entre operaris i personal d'administració.

Participem en l'elaboració d'una àmplia sèrie d'elements de ferro i acer inoxidable que integren la nostra vida quotidiana i professional, ja siguin de tipus residencial, comercial, equipaments per a negocis, equipaments per a persones o mobiliari urbà. Portes, reixes, tanques, baranes, escales, taules, cadires o prestatgeries integren, entre d'altres, el nostre catàleg de serveis. Treballem per a estudis de disseny d'interiors i estudis gràfics que elaboren projectes per a empreses d'hostaleria i habitatges particulars.

Fabriquem i dissenyem maquinària industrial per a tot tipus d'empreses: duem a terme projectes de màquines especials a mida i aportem solucions eficients per a qualsevol secció del procés de producció. Per a fer-ho possible, treballem en una nau de més de 300 metres quadrats situada al carrer Freser, número 7, del Polígon Industrial La Coromina de Manlleu, a la comarca d'Osona.

Dirección: Freser, 7, 08560 Manlleu, Cataluna, Spain
Teléfono: 667704167
se.namxor@ofni
Ciudad: Manlleu
Ruta: Freser, 7
Código postal: 08560


Horas laborales

lunes: 08:00 - 13:00

Lugares similares cerca
MET MANN Creando Clima desde 1959 MET MANN Creando Clima desde 1959 252 metros Excelente trato
Atmos Calderas Atmos Calderas 265 metros Buen trato, la relación calidad precio de las calderas es más que correcto y en todo...
INCOS INCOS 389 metros INCOS és una empresa especialtizada en la creació i producció d'equips de climatitzac...
Reseñas
Profesionales, cumplidores, serviciales y cumplen con todas las expectativas
Trato personal excelente, grandes profesionales en su trabajo
Gente capaz y trabajadora y cumplidora repetiré comanda
Buen servicio
Traducido por Google Cerrajería todoterreno, algo más que estructuras con hierro e inox, creatividad muy apreciada por productos en decoración y ambientación. Original Serralleria tot terreny, quelcom mes que estructures amb ferro i inox , creativitat molt apreciada per productes en decoració i ambientació.
Traducido por Google Equipo de profesionales al completo!! Original Equip de profesionals al complert!!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad