facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Sala Mariscal

Sobre Nosotros

Sala Mariscal, una de les sales de concerts més antigues d'Europa, amb 39 anys d'història i més de 7.000 concerts al seu escenari.

Historia

Sala Mariscal.

Com el mític CBGB's de Manhattan, Mariscal és un local d'arrels country on s'ha pogut escoltar tot tipus de música: jazz, rock, pop, punk, blues... Centenars de grups i solistes nacionals i internacionals han passat durant aquests 37 anys pel seu acollidor escenari, ben preparat perquè un grapat de músics espontanis hi pugin tocar en qualsevol moment. Al capdavant de Mariscal, hi ha estat des del primer dia Llorenç Massaguer, que, és també un amant de les motos clàssiques, a l'estil d'Easy Rider.

Mariscal és una de les sales de concerts més antigues de Catalunya, amb 37 anys d'història. L'històric local de l'Estartit va obrir les portes el 5 de juny del 1979. El propietari, el seu autèntic cor de rock'n'roll, com diria Lou Reed, és Llorenç Massaguer (l'Estartit, 1960). En total, més de 6.900 concerts, i la quantitat no para de créixer.

Amb un notable reconeixement tant nacional com més enllà de les nostres fronteres.

Llegenda viva i lloc de culte al Rock!

Dirección: C/ Barcelona nº 51, 17258 Estartit, Cataluna, Spain
Teléfono: +34 646 70 67 03
Ciudad: Estartit
Ruta: C/ Barcelona nº 51
Código postal: 17258


Horas laborales

lunes: 22:00 - 03:00
martes: 22:00 - 03:00
miércoles: 22:00 - 03:00
jueves: 22:00 - 06:00
viernes: 22:00 - 06:00
sábado: 22:00 - 06:00
domingo: 22:00 - 03:00

Reseñas
Lugar emblemático, música en directo, Llorens de toda la vida, siempre atento , mucha sinpatia, mucha marcha y Rock a saco, aconsejable
Local de música en vivo super bien ambientado, para pasar buenos momentos con un muy buen ambiente.
Podría ser mejor la acústica pero la Sala está bien y tiene su ambiente, Aporta su granito de arena a la música a través de bandas de calidad
Sitio para colegitas. Si no te conocen te ignoran priorizando a los amiguetes. No volveremos
Local con mucha solera y buen ambiente. El sonido bastante decente.
Unico local en Estartit donde sentirse a gusto la gente que ya tenemos una edad pero somos jovenes de espiritu, musica cañera y buen ambiente.
Un buen sitio si te gusta la música rock o de los años 70/80. Lugar para bailar y jugar unos futbolines. Volveré seguro!!!
Increíble bar, servicio super amable y increíblemente cercano. Muy buenos precios y gran calidad de bebidas. Ambiente de fiesta y rockero, excelente mezcla. 100% recomendado.
La música muy antigua, no tiene un sistema de música moderno, es con CD y solo ponen música de los años 70 y 80. No volvería jamás
Lorenzo y Sharka encantadores. Me sentí como si llevará toda mi vida yendo por ahí. El ambiente excepcional y la música bien en general. Yo soy un poco más cañero, pero estuve a gusto.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad