facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Sang Roent

Sang Roent

Sobre Nosotros

El Sang Roent és un festival de metall íntegrament català. Ubicat a la sala La Grange Rock Club de Manlleu, aquest 2017 serà la seva primera edició amb un cartellàs format per sis bandes salvatges i d'altíssima qualitat.

Historia

El Sang Roent és un festival de metall íntegrament català. Ubicat a la sala La Grange Rock Club de Manlleu, aquest 2017 serà la seva primera edició amb un cartellàs format per Monos De Chocolate, Siroll!, Assot, Hyban Draco, Barbarian Swords i Human Ashtray. A més, compta amb servei d’entrepans carnívors i vegans, pizzes i fins i tot una espai a l'aire lliure on fer la teva pròpia carn a la brasa. El dissabte 13 de maig, Sang Roent 2017 per només 8 euros com a quota de concert! A partir de les 17:00, una festassa que no et pots perdre. La liarem grossa!

Dirección: Manlleu, Cataluna, Spain
Ciudad: Manlleu


Lugares similares cerca
Manlleu Film Festival Manlleu Film Festival 2 km 9 — 12 juliol 2020 18a edició www.manlleufilmfestival.com
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad