facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Servei d'Arxiu Municipal de Lloret de Mar

Servei d'Arxiu Municipal de Lloret de Mar

Sobre Nosotros

Horari de consulta: de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. Tardes: amb reserva prèvia.

Historia

Competències:
És l'òrgan de l'Ajuntament especialitzat en la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió de la documentació. D'acord amb la legislació vigent i amb el reglament aprovat pel ple municipal el dia 13 de novembre de 1997, al Sd'AM se li atribueixen les següents competències:

Organitzar la documentació que es genera des de les dependències municipals.

Garantir als ciutadans el dret d'accés als fons documentals que es custodien a l'arxiu.

Facilitar la investigació als estudiosos.

Vetllar per la salvaguarda del patrimoni documental del municipi.

El Sd'AM no és, per tant, un servei tancat i reservat als treballadors de l'Ajuntament i als investigadors sinó que, contràriament, és un servei obert a tota la ciutadania i receptiu a totes aquelles propostes culturals que puguin sorgir de particulars, entitats i associacions.

Misión

Serveis que s'ofereixen:

Sala de consulta on es posa, a l'abast dels usuaris els inventaris, els fons documentals, l'hemeroteca local i la biblioteca auxiliar (formada per obres d'àmbit local o comarcal i per llibres d'Administració pública). El Sd'AM compta amb un sistema informàtic que facilita el control i la gestió dels fons documentals ingressats a l'arxiu (permet realitzar recerques, confecciona instruments de descripció, registra les consultes i els préstecs documentals...).

Reproducció de documents (fotocòpies i fotografies), sempre que no hi hagi risc de degradació en el document que es vulgui reproduir i no es vulneri el dret d'autor ni el de propietat intel·lectual.

Equip informàtic a disposició dels investigadors que permet la lectura i reproducció dels documents d'arxiu que han estat digitalitzats (premsa, imatges, llibres d'actes...) i també té connexió a Internet.

Lector de microfitxes que permet la lectura dels documents d'arxiu que han estat microfilmats.

Assessorament i suport a les iniciatives d'investigació.

Suport a la recerca i conservació del patrimoni documental de caràcter privat: entitats, associacions, particulars, empreses...

Divulgació de fons documentals a través de cursos, publicacions, exposicions... i qualsevol altra iniciativa de difusió cultural.

Visites col·lectives concertades: escoles, instituts o grups interessats a conèixer el funcionament de l'Arxiu.

Les condicions per a les consultes:

Qualsevol ciutadà o ciutadana pot accedir a la documentació dipositada al Sd'AM, sense prejudici de les restriccions definides en la llei o de les que es puguin establir per raons de conservació.

Les consultes són gratuïtes, s'efectuaran a la sala de consulta i només es poden fer dins l'horari previst per a l'atenció al públic.

Els usuaris s'han d'identificar i han de sol·licitar la documentació per escrit. En els casos que sigui necessari, l'usuari també haurà de justificar el seu interès en la documentació sol·licitada.

En cap cas no s'autoritzarà el préstec a domicili.



"És l'òrgan de l'Ajuntament especialitzat en la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió de la documentació, que vetlla per la salvaguarda del patrimoni documental de Lloret de Mar."
Dirección: Josep Lluhí 24, 17310 Lloret de Mar
Teléfono: 972368457
tac.teroll@uixra
Ciudad: Lloret de Mar
Ruta: Josep Lluhí 24
Código postal: 17310


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00
martes: 09:00 - 14:00
miércoles: 09:00 - 14:00
jueves: 09:00 - 14:00
viernes: 09:00 - 14:00

Lugares similares cerca
Oficina de Català de Lloret de Mar Oficina de Català de Lloret de Mar 128 metros "Si un niño no sabe leer, la culpa es de sus padres; si un adolescente no sabe l...
Ajuntament de Lloret de Mar Ajuntament de Lloret de Mar 278 metros Bien situado, atención profesional , información atenta. Referente al municipio de Ll...
Puntet Lloret-Fenals Puntet Lloret-Fenals 575 metros Un rincón estupendo para la chavalada, huir del calor , un futbolín, play, pcs , jueg...
Policia Local de Lloret de Mar Policia Local de Lloret de Mar 1 km Hoteles, restaurantes, espacios de ocio... implican miles de turistas que se mueven. ...
Reseñas
Traducido por Google Sólo conozco el archivo por las consultas en línea, y la verdad que el trabajo de digitalización es espectacular. Muchos archivos online deberían tomar nota de la tarea desarrollada en Lloret. ¡No se de quién es el mérito pero mi más sincera Enhorabuena! y espero poder seguir disfrutando de la documentación que comparta. Original Només conec l'arxiu per les consultes en linea, i la veritat que la feina de digitalització és espectacular. Molts arxius en línia haurien de prendre nota de la tasca desenvolupada a Lloret. No se de qui és el mèrit però la meva més sincera Enhorabona! i espero poder seguir gaudint de la documentació que compartiu.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad