facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Seuding -Sergi Llanes

Seuding -Sergi Llanes

Sobre Nosotros

SEUDING és una empresa local que que vol oferir un servei integral dins el món del vending de màquines expenedores de cafè de forma personalitzada.

Historia

SEUDING és una empresa local de la província de Lleida que sorgeix de l'esforç i de l'emprenedoria i en un moment on la nostra societat es troba immersa en un mercat de treball dèbil i desigual; però que ha aconseguit consolidar-se en el competitiu àmbit del vending i que treballa amb màquines expenedores de cafè i snacks, destacant-se per oferir productes de primera qualitat.
Amb més de 8 anys d’experiència en el sector i amb clients que ja ens avalen i confien en els nostre servei, esmentar que Seuding s'identifica per oferir un servei integral dins del sector, caracteritzant-se per oferir un tracte exclusiu, personalitzat i de proximitat.

Seuding us proporciona les màquines sense cap mena de cost per tal de satisfer les expectatives de cadascú, ocupant-se de realitzar el servei tècnic, manteniment, reposició del producte i neteja de les màquines expenedores de forma regular i amb la màxima eficàcia; essent una característica que cuidem, ens identifica i ens diferencia.

Qualsevol dubte, qüestió o senzillament curiositat per conèixer el nostre servei i com ens agrada treballar, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, sense cap tipus de compromís us en podrem informar.

Telèfon: 629693344 (Sergi Llanes)
Facebook: https://www.facebook.com/seuding.scp
Web: www.seuding.com

Dirección: 25300 Tárrega
Teléfono: 629693344- Sergi
Ciudad: Tárrega
Código postal: 25300


Lugares similares cerca
Distribuidora Bosch Hermanos Distribuidora Bosch Hermanos 1 km Buen lugar para comprar lo que necesitas, muy buen rollo con los empleados y muy bue...
Aceites Borges Aceites Borges 2 km Rápido,fácil y personal amable! 10 de mi parte,si las cosas van así con los choferes,...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad