facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Sifasol Emm

Sifasol Emm

Sobre Nosotros

Escola de música moderna

Historia

Sifasol és una associació que ha decidit consolidar des dels seus inicis una escola de música moderna al poble de Benissa.

Ja fa mes de dotze anys que impartim classes encaminades cap a la música moderna, concepte que pot abastar diferents estils de música, com pot ser blues, jazz, funky, pop, rock, latin, etcètera.

La demanda i l’interès per la formació de la música moderna, els quals han fet que nasca aquesta associació, va creixent cada dia més, i per això volem crear una nova etapa musical a Benissa i a la resta de la Marina.

A l’Escola de Música Moderna oferim una ensenyança impartida per un professorat qualificat, basada en l’harmonia moderna, la tècnica i característiques necessàries de cada instrument per a tocar diferents estils musicals, amb la seua pràctica i improvisació, i també la cohesió musical a l’hora de tocar en grup.

Per a aconseguir els objectius que l’associació s’ha marcat, oferim l’aprenentatge d’instruments que formen part d’una agrupació musical: bateria, baix, contrabaix, guitarra, piano, vent i cant. En totes elles es treballa tant la tècnica com la interpretació i la improvisació musical.

També tenim la possibilitat d’aprendre a tocar en grup, cohesionar els ritmes i les melodies alhora de viure moments agradables mitjançant les classes de combo, dirigides per un professor experimentat, la qual cosa fomenta la comunicació entre els estudiants i l’interès per l’estudi.

A més d’aquesta oferta educativa, l’Escola de Música Moderna també ofereix durant el curs acadèmic audicions d’alumnes on interpreten temes musicals preparats en la formació de diferents agrupacions constituïdes per alumnes de diferents instruments.

La jam session és una activitat que cal destacar dins de la programació de l’associació, ja que des de fa uns anys hem estat preparant-la tots els primers dijous de cada mes dins del curs. És una activitat enfocada ja no solament a l’alumnat sinó al públic en general, a persones que vulguen escoltar i gaudir de música en directe, o bé participar en elles portant l’instrument per a fer música, improvisant i fent noves amistats.

L’associació Sifasol, Escola de Música Moderna, volem oferir una bona educació musical, estar a l’abast i satisfer la demanda de les persones interessades de Benissa i el seu voltant.



"Escuela de música moderna para niños y niñas a partir de 2 años, jóvenes y seniors. Batería, guitarra, bajo, ukelele, instrumentos de viento, piano, canto, armnia y composición, Combos de Jazz, Combo Latin, Combo Pop/Rock, Combo juvenil, Combo Guateque Senior, Beat & Move, Vocal Experience, Musicoterapia para niñas/os y embarazadas. Contactar: 670886296 o por correo electrónico a:[email protected]@gmail.com"
Dirección: Escoto, 72, 03720 Benisa
Teléfono: 676765600 / 670886296
Ciudad: Benisa
Ruta: Escoto, 72
Código postal: 03720


Lugares similares cerca
Seminario Menor Franciscano de Benissa Seminario Menor Franciscano de Benissa 0 metros Internat pel qual vam passar molta gent entre els anys 60 al 80. Després va acabar ta...
Euroschool Benissa Euroschool Benissa 352 metros Es una academia en la que disfrutas aprendiendo. ¡Personal muy profesional!
Takatuka Takatuka 459 metros *Talleres extraescolares, escuelas de verano, pascua y navidad. *Academia de repaso y...
C.P. Manuel bru C.P. Manuel bru 483 metros Es un buen centro educativo con espacios libres y deportivos. Al noroeste del pueblo ...
Academia Arconada Academia Arconada 485 metros Si te van mal las matemáticas Juanjo es el mejor profesor. Desde que le tengo, mis no...
CEIP Pare Melchor CEIP Pare Melchor 487 metros
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad