facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Simm Serveis Immobiliaris

Simm Serveis Immobiliaris

Sobre Nosotros

Simm és una immobiliària de Vic, fortament arrelada a Osona. Coneixem la comarca com si fos casa nostra. Sabem –de primera mà– quina és l’oferta i la demanda. Som a prop de la gent, perquè els teus interessos i il•lusions són també els nost

Historia

Vint anys d'experiència en el sector, la participació en la venda de més de quaranta promocions a Vic i una àmplia tasca immobiliària que inclou l'estudi de l'immoble, la captació de clients, les gestions administratives, la publicitat i la promoció avalen la nostra gestió.

Estudi de l'immoble, inspecció visual; estudi del preu de mercat, de la documentació i de la situació legal; verificació registral de la finca; visita a les oficines de Simm per establir el preu.

Captació de clients professionals qualificats amb formació contínua; ús de tecnologies d'última generació per a la formació; visites a l'immoble; seguiment del client.

Gestions administratives, estudi de viabilitat de la hipoteca; redacció del contracte; gestió de cobrament; assessorament jurídic i tècnic; estudi de subrogació de la hipoteca; seguiment del client; tramitació de l'escriptura pública; verificació de l'entrega de la documentació.

Publicitat dels immobles i promoció de Simm: desenvolupem un pla de màrqueting per satisfer les necessitats dels nostres clients.



"Simm és una immobiliària de Vic, fortament arrelada a l’àrea d’Osona. Coneixem la comarca com si fos casa nostra. Explorem constantment les ciutats, els pobles, camp i muntanya per saber –de primera mà– quina és l’oferta i la demanda. Som a prop de la gent, dels habitants de la zona i dels clients, perquè els teus interessos i il·lusions són també els nostres."
Dirección: C.Pare Gallissà, 23, baixos, 08500 Vic, Cataluna, Spain
Teléfono: +34938833818
Ciudad: Vic
Ruta: C.Pare Gallissà, 23, baixos
Código postal: 08500


Horas laborales

lunes: 09:00 - 13:00


búsquedas relacionadas: Habitatge vic, Mgo Vic
Lugares similares cerca
L'Habitatge Vic L'Habitatge Vic 115 metros La teva Immobiliària a Vic Si vols comprar vendre o llogar a l'Habitage has d'anar.
SERVIMUR SERVIMUR 410 metros Mala experiencia, como propietaria de un piso en una comunidad que ellos gestionan un...
Avic.cat Avic.cat 450 metros A Avic.cat, ens dediquem a l'assessorament i gestió en operacions de compra, venda i ...
Proman Promotora Immobiliaria Proman Promotora Immobiliaria 806 metros Estoy llamando desde ayer y nadie coge el teléfono. También estoy escribiendo mensaje...
Reseñas
Un equipo muy competente y profesional.
Es una inmobiliaria donde tienen una buena cartera de viviendas, la persona que atiende es muy simpática y amable, se tiene que concertar día y hora y tener paciencia pues no son muy puntuales.
Muy profesional
Traducido por Google Excelente trato, personal muy resolutivo, transparentes y cero problemas. Original Excel·lent tracte, personal molt resolutiu, molt transparents i zero problemes.
Traducido por Google Buena cartera de inmuebles, inmobiliaria 100% recomendable. Excelente tratamiento y profesionales. Original Bona cartera de immobles, immobiliaria 100% recomanable. Excel·lent tractament i professionals.
Traducido por Google Seriedad y confianza. Profesionales impecables del sector inmobiliario. Original Serietat i confiança. Professionals impecables del sector immobiliari.
Traducido por Google ¡Muy satisfechos con el trato recibido! Original Molt satisfets amb el tracte rebut!
Traducido por Google Excelente tratamiento y profesionales. Original Excel·lent tractament i professionals.
Traducido por Google Muy profesionales y te asesoran muy bien!!!!!! Original Molt profesionals i t'assesoren molt be!!!!!!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad