facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Taula del Tercer Sector Social de Sitges-Garraf

Taula del Tercer Sector Social de Sitges-Garraf

Sobre Nosotros

MISSIÓ: unir el màxim nombre d’entitats cap a la obtenció de beneficis per a les associacions i per tota aquella persona que depengui o tingui necessitat.

Historia

LA TAULA DEL TERCER SECTOR SOCIAL DE SITGES-GARRAF va nàixer el 4 de març de 2013 en una sessió constituent en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Sitges amb clara voluntat integradora. Ho avala la diversitat d’accions socials que abasten a títol individual les seves set entitats cofundadores: AECC Sitges, Associació de Minusvàlids de Sitges – AMIS, Càritas Ajuda Fraterna de Sitges, Creu Roja de Sitges, Fundació La Granja, Una Mà Amiga i Associació Gay Sitges Link – GSL.
MISSIÓ: unir el màxim nombre d’entitats i grups possible del seu àmbit territorial per a dirigir els seus esforços i treballs en conjunt cap a la obtenció de millores i beneficis per a les pròpies associacions que la conformen, pel seu conjunt i, molt especialment, per tota aquella persona que depengui o tingui necessitat, sense perjudici de que les pròpies entitats en particular ho aconsegueixin per si mateixes. Les accions que emprenguin les entitats que inicialment constitueixen la taula, –sempre humanes, no discriminatòries i dins de la legalitat vigent – donaran prioritat a la protecció de la infància, de la gent gran, dels discapacitats, dels malalts, dels discriminats – ja sigui per raons de raça, creences, sexe i/o orientació sexual – per a eliminar qualsevol barrera social que els pugui excloure de la seva total integració en l’entorn on visquin. La Taula actuarà sempre amb total Independència d’acció sense ingerència política en els seus projectes socials, sense que això signifiqui la absència de recolzament logístic des dels estaments oficials.
Projectes prioritaris inclosos en el Programa d’Actuació 2013-2014 les quals activitats ja s’han iniciat:
Disponibilitat per al desenvolupament i la gestió del menjador social municipal, que provisionalment es va adjudicar a l’Hospital de Sant Joan.
Llançament de campanyes de recollida d’aliments que ja han permès aportar llet per als escolars i els nadons. A més, s’acaba d’iniciar la campanya de recollida setmanal d’aliments frescos en col·laboració amb l’Associació de Cuineres de Sitges i l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal de Sitges. Proposem una campanya intensiva d’atenció als infants i joves durant el mes d’agost amb un programa d’activitats i conscienciació alimentària.
Establiment d’una escola-taller d’oficis enfocada a la inserció social i laboral de col·lectius actualment desatesos per diversos motius per les seves discapacitats, cultures o orientacions.
Així mateix, la Taula té un programa de conscienciació i formació que donarà oportunitat al desenvolupament d’una nova economia social centrada en l’alimentació, els temes sanitaris i les habilitats exigibles en el segle XXI per a treballadors de noves activitats avui inexistents a Sitges.
Creació d’un obrador social per a la producció d’aliments cuinats i pre-cuinats, tant en dolç com en salat, que es vincularà a un restaurant social segons el model que ja està en funcionament en algunes unitats de Banc del Temps municipals a Catalunya.
Establiment de l’Economat Social de Sitges abans de finals de 2013, assegurant el seu abastament amb el Pla de Recollida d’Aliments de la Taula, que preveu la recollida d’aliments frescos setmanalment, d’aliments no peribles mensualment en supermercats i grans superfícies i de campanyes especials de temporada o en dates assenyalades, com la nadalenca.
Gestió del Casal dels Avis que la Obra Social de la Caixa del Penedès no seguirà gestionant.

Dirección: Carrer de Joan Maragall 36, 08870 Sitges
Teléfono: 938949377
Ciudad: Sitges
Ruta: Carrer de Joan Maragall 36
Código postal: 08870


Lugares similares cerca
Sitges Espai Jove Sitges Espai Jove 362 metros Muy buen. Royo y muy bien sito si quieres aprender algo o incluso hacer actividades
Piscina Municipal de Sitges Piscina Municipal de Sitges 857 metros Por tema calidad precio esta dentro de lo esperado. Considero que deberían prestarle ...
Parc del Garraf Parc del Garraf 7 km Avencs i margallons. La roca calcària ha creat un paisatge i una vegetació propis. La...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad