facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para TECNICAL

TECNICAL

Sobre Nosotros

www.tecnical.cat

Historia

Des de 1989 ens dediquem a oferir solucions dins el món de l’automatització amb l’objectiu d’innovar. La nostra activitat es centra en tres àrees:

Àrea d’inmotica/domotica/Urbotica:
Amb domoespai, dedicada a la centralització i control d’infraestructures, ens dediquem a l’automatització de tot tipus d’ins-tal·lacions: edificis singulars, vivenda, comerços, indústria, enllumenat públic…
D’aquesta manera podem garantir la satisfacció del client garantint el màxim confort, seguretat i molt principalment a l'estalvi energètic.

Àrea d’enginyeria:
Dedicada a analitzar les aplicacions per donar les millor solucions. Podem aportar
els nostres serveis tant des del nostre centre de Manresa com des del d’Igualada, per això comptem amb un equip de professionals d’àmplia experiència al servei del sector industrial del nostre àmbit d’influència. El nostre entorn i el dels nostres clients és el manteniment industrial, fabricació de maquinària i instal·lacions industrials.

Àrea comercial:
Dedicada a la distribució de primeres marques, internacionalment conegudes dins el sector de l’electricitat, l’electrònica, la pneumàtica i l’automatització.

Oferim un servei d’assessorament i una formació contínua que et permetrà estar al dia de les novetats del mercat i mantenir el ritme d’aquest món tecnològicament tant canviant com és el nostre.



"Des de 1989 ens dediquem a oferir solucions dins el món de l’automatització amb l’objectiu d’innovar. La nostra activitat es centra en tres àrees:Àrea comercial.Àrea d’enginyeria.Àrea d’inmotica/domotica/Urbotica.Oferim un servei d’assessorament i una formació contínua que et permetrà estar al dia de les novetats del mercat i mantenir el ritme d’aquest món tecnològicament tant canviant com és el nostre."
Dirección: Pol. Ind. Els Dolors C/ Sallent 46-48, 08243 Manresa
Teléfono: +34938737100
Ciudad: Manresa
Ruta: Pol. Ind. Els Dolors C/ Sallent 46-48
Código postal: 08243


Horas laborales

lunes: 08:00 - 13:30

Reseñas
Traducido por Google Tienen todo tipo de material electrónico, de testeros, de sensores, de materiales y programación de robótica y todo bien acompañado por un muy buen servicio técnico de ingenieros. Nos han solucionado unos problemas que teníamos con los PLC de dos perforadoras y que el fabricante nos decía que no tenían solución y que teníamos que cambiarlos. Muy agradecido Original Tenen tot tipus de material electrònic, de testers, de sensors, de materials k programació de robòtica i tot ben acompanyat per un molt bon servei tècnic d'enginyers. Ens han solventat uns problemes que teníem amb els PLC de dues perforadores i qud el fabricant ens deia que no tenien solució i que els havíem de canviar. Molt agraït
Traducido por Google Me he sentido muy bien atendido por buenos profesionales. Original M’he sentit molt ben atès per bons profesionals.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad