facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Tempo - Temporada teatre familiar

Tempo - Temporada teatre familiar

Sobre Nosotros

TEMPO 18-19: "MÉS QUE MÀGIA" de Mag Stigman

Diumenge, 21 octubre 2018 a les 18:00h. a la Sala Sindicat de Balsareny

Historia

La temporada de teatre familiar TEMPO amb la programació d’un espectacle el penúltim diumenge de cada mes compta cada any amb 9 activitats.

Tenint en compte que Tempo és una iniciativa municipal per a oferir a la població espectacles professionals d’una manera periòdica i amb una programació variada (clown, text, gest, titelles, dansa, circ, etc.) i per a tota la família; i que no tenia antecedents a Balsareny, la valoració és molt positiva. Fins a data d’avui tenim 300 socis (de Balsareny i comarca) i una mitjana de 160 espectadors per funció, és a dir, un 50% de l’aforament de la sala. L’opinió del públic és molt satisfactòria.

Dirección: 08660 Balsareny, Cataluna, Spain
Ciudad: Balsareny
Código postal: 08660


Lugares similares cerca
Centre Excursionista Balsareny Centre Excursionista Balsareny 668 metros Pàgina oficial del Centre Excursionista de Balsareny (Bages)
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad