facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para TEMPS X CURSES

TEMPS X CURSES

Sobre Nosotros

Cronometratge fàcil i econòmic d'esdeveniments esportius. El xip electrònic d'un sol ús!!

Historia

TempsXcurses som un equip de professionals de diferents àmbits, amants de les curses esportives (principalment curses de running, de muntanya, de BTT, duatlons i ciclisme de carretera), que ens hem unit per tal d’oferir un sistema de cronometratge esportiu de qualitat, que pugui resoldre el control de temps i les classificacions de curses populars i de curses professionals a preus molt assequibles, mitjançant xips electrònics d’un sol ús.

L’equip de tempsXcurses, durant la nostra participació activa en curses esportives i en la col·laboració amb entitats i clubs que n’organitzen, hem constatat que, sovint, l’obtenció de resultats fiables i precisos és un desafiament per a l’organitzador de les proves. Moltes vegades els cronometratges es realitzen manualment, sent molt feixucs de portar a terme, generalment imprecisos i que poden acabar provocant queixes dels corredors.

És per donar solució a aquesta problemàtica, que posem a disposició dels nostres clients l’equip de persones i els equips tècnics necessaris per cronometrar, amb èxit i sense complicacions, el vostre projecte esportiu.

Dirección: Av. Lluís Companys, 61-63 Local J, 17180 Vilablareix, Cataluna, Spain
Teléfono: 972835818
moc.sesrucxspmet@sesrucxspmet
Ciudad: Vilablareix
Ruta: Av. Lluís Companys, 61-63 Local J
Código postal: 17180


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00
martes: 09:00 - 14:00

Reseñas
Traducido por Google Empresa de cronometraje competente, buen servicio siempre Original Empresa de cronometratge competent, bon servei sempre
Traducido por Google Unos grandes profesionales Original Uns grans professionals
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad