facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para The Golden

The Golden

Sobre Nosotros

The Golden Festival

Historia

Aquesta iniciativa sorgeix de l'interès d'un col•lectiu, per la música i l’estil de vida que envolta la musica reggae, tenint en compte la necessitat de crear espais en l’àmbit local que promocionin aquest tipus d’esdeveniments.
El reggae no és només un estil de música, es una manera de viure, respectuosa amb les persones i amb la natura. És per això, que no només volíem fer concerts, sinó englobar-ho en unes jornades on es treballin temes relacionats amb el medi ambient, el consum responsable, amb l’alimentació ecològica, etc.
una gran festa de reggae ubicada a Parets del Vallès, convidant a artistes locals i internacionals per formar una bona vetllada de reggae.
Bàsicament el festival comptarà amb bandes de diferents subgèneres del reggae. A l’espai es pot organitzar una sèrie de parades relacionades amb el món de la música i l’estil de vida reggae, com per exemple artesania, parada de vinils, roba, d’alimentació ecològica, etcètera.

Dirección: c/salud 50, 08150 Parets
Ciudad: Parets del Vallès
Ruta: c/salud 50
Código postal: 08150


Lugares similares cerca
Casal Can Butjosa Casal Can Butjosa 7 metros Voy al taller de pintura y paso muy buenos ratos. Ambiente relajado.
Castell Torre Cellers Castell Torre Cellers 2 km No hay palabras. Queríamos una boda en un entorno romántico y al aire libre y el Cas...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad