facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Trinitat Soler - Psicòloga. Terapeuta

Trinitat Soler - Psicòloga. Terapeuta

Sobre Nosotros

Psicòloga habilitada en clínica d'adults, psicoterapeuta prànica, psicodrama, mindfulness i gestió de l'estrès, formadora en lleure i tallers d'autoestima.

Historia

Atenció Psicològica. Tallers d'autoconeixement amb tècniques teatrals i de psicodrama, Tècniques de Meditació i relaxació, Teràpia enregètica: Thetahealing, Pranic Healing. Cal demanar cita prèvia per mail o telèfon. Atenció a Viladecavalls.



"Atenció psicològica de caire cognitiu-conductual i integratiu: gestió de les emocions, depressió, estrès, ansietat i fòbies, processos de pèrdua, treball de les habilitats socials. Acompanyament emocional, tècniques de relaxació i Mindfulness, treball corporal i energètic."
Dirección:
Teléfono: 669940674
Ciudad: Viladecaballs


Reseñas
Traducido por Google Estoy muy contento del poco más de un año k traigo mejorando con ella, no se trata de grandes promesas ni soluciones revolucionarias sino un trabajo día a día donde, gradualmente, aprendes a conocerte mejor, nuevas herramientas para gestionar lo que en un inicio no te salías y superar creencias irracionales que todos tenemos. Me siento muy orgulloso del gran progreso que he hecho en comparación con las expectativas que tenía el primer día. Imagino que cada persona es un mundo y desconozco si a todo el mundo le iría bien, pero sin lugar a dudas puedo decir que a mí me ha ayudado muchísimo y ¡la recomiendo 100%! Original Estic molt content del poc més d'un any k porto millorant amb ella, no es tracta de grans promeses ni solucions revolucionaries sino un treball dia a dia on, gradualment, aprens a coneixe't millor, noves eines per gestionar el que en un inici no te'n sorties i superar creences irracionals que tots tenim. Em sento molt orgullós del gran progrés que he fet en comparació a les espectatives que tenia el primer dia. Imagino que cada persona és un món i desconec si a tothom li aniria be, pero sense cap mena de dubte puc dir que a mi mha ajudat moltisim i la recomano 100%!
Traducido por Google Estoy muy contenta con la atención psicológica de Trini!!! Lo cierto es que siempre es un punto de luz en medio de la oscuridad, voy haciendo tandas de sesiones cuando lo necesito y siempre me ayuda mucho a colocarme en el camino correcto. Tiene un trato super cercano y humano y se preocupa por lo que te ocurre, se agradece mucho ya que quienes acudimos a terapia estamos en momentos vulnerables y necesitamos personas empáticas como ella. ¡Muchas gracias por todo!! Original Estic molt contenta amb l'atenció psicològica de la Trini!!! La veritat és que sempre és un punt de llum enmig de la foscor, vaig fent tandes de sessions quan ho necessito i sempre m'ajuda molt a col.locar-me en el camí correcte. Té un tracte super proper i humà i es preocupa pel que et passa, s'agraeix molt ja que els que acudim a teràpia estem en moments vulnerables i necessitem persones empàtiques com ella. Moltes gràcies per tot!!
Traducido por Google Con Trini he descubierto muchas cosas de mí misma que estaban "escondidas"... o mejor dicho, que yo me había escondido a mí misma. Me ha dado herramientas para aprender a sentirme más libre, a no culpabilizarme por mis sentimientos, a gestionar mis pensamientos y -en consecuencia- mis emociones y vivir más plenamente cada momento. Hemos trabajado juntas -y digo juntas porque la he sentido muy cercana- con diferentes técnicas, en un ambiente agradable y adecuado a las medidas sanitarias que exigen la situación actual. Con ella he empezado un camino que estoy segura me llevará a la luz... Es una profesional muy implicada en su trabajo y una gran persona. Sin duda 100% recomendable. Original Amb la Trini he descobert moltes coses de mi mateixa que estàven "amagades"... o millor dit, que jo m'havia amagat a mi mateixa. M'ha donat eines per aprendre a sentir-me més lliure, a no culpabilitzar-me pels meus sentiments, a gestionar els meus pensaments i -en conseqüència- les meves emocions i a viure més plenament cada moment. Hem treballat juntes -i dic juntes perquè l'he sentit molt propera- amb diferents tècniques, en un ambient agradable i adequat a les mesures sanitàries que exigeixen la situació actual. Amb ella he començat un camí que estic segura em portarà a la llum... És una professional molt implicada amb la seva feina i una gran persona. Sense dubte 100% recomanable.
Traducido por Google “Estoy muy contenta con la Trinidad es una profesional increíble y no sólo eso sino que es una persona impresionante, bonita, pura, agradable, inteligente, trabajadora con ganas de aprender día a día. Me he sentido muy acompañada desde el primer día con un trato cordial y agradable, un ambiente personalizado, seguro y de confianza que me ha hecho estar muy a gusto en las sesiones que he podido compartir con ella. Realmente, me ha hecho ver luz en el camino, me ha hecho crecer, me ha dado salud... ¡ganas de salir adelante! Estoy orgullosa de haberla tenido como profesional, terapeuta y, sobre todo, amiga de verdad.” Original “Estic molt contenta amb la Trinitat és una professional increïble i no solament això sinó que és una persona impressionant, bonica, pura, agradable, intel·ligent, treballadora amb ganes d’aprendre dia a dia. M’he sentit molt acompanyada des del primer dia amb un tracte cordial i agradable, un ambient personalitzat, segur i de confiança que m’ha fet estar molt a gust a les sessions que he pogut compartir amb ella. Realment, m’ha fet veure llum al camí, m’ha fet créixer, m’ha donat salut... ganes de tirar endavant! Estic orgullosa d’haver-la tingut com a professional, terapeuta i, sobretot, amiga de veritat.”
Traducido por Google ¡Muy contenta con la profesionalidad de Trini porque me ha dado herramientas para poder realizar mis trabajos internos! ¡Me siento como acompañada en todo el aprendizaje que estoy haciendo! Me gusta mucho la forma que tiene de encarar las sesiones clínicas y la creación de un ambiente agradable y cercano! ¡Muy recomendable! Original Molt contenta amb la professionalitat de la Trini perquè m'ha donat eines per poder fer els meus treballs interns! Em sento com acompanyada en tot l'aprenentatge que estic fent! M'agrada molt la manera que té d'encarar les sessions clíniques i la creació d'un ambient agradable i proper! Molt recomanable!
Traducido por Google Gran profesional, gran persona. Para mí ha sido mágica, en el minuto 1 ya se implica y empatiza contigo regalando confianza, seguridad y amor. Facilita herramientas y ejercicios muy potentes para la mejora del paciente, siempre agradecida por su trabajo y trato excelente. Recomiendo 100% Original Gran profesional, gran persona. Per mi ha estat màgica, al minut 1 ja s'implica i empatitza amb tu regalant confiança, seguretat i amor. Facilita eines i exercicis molt potents per a la millora del pacient, Sempre agraïda per la seva feina i tracte Excel.lent. Recomano 100%
Traducido por Google No puedo estar más agradecida y contenta. A destacar su profesionalidad y cercanía. Si en algún momento piensas en acudir a una consulta psicológica, recomiendo a la Trinidad 100% Original No puc estar més agraïda i contenta. A destacar la seva professionalitat i proximitat. Si en algún moment penses en acudir a una consultoa psicològica, recomano a la Trinitat 100%
Traducido por Google Una gran profesional y una gran persona me ha ayudado mucho Original Una gran professional i una gran persona m'ha ajudat molt
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad