facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Un Lloc per Viure

Un Lloc per Viure

Sobre Nosotros

Consultoria Immobiliària

Historia

Molt més que una Immobiliària:

I.-Venda i lloguer de propietat residencial, rústega, comercial i industrial.

Entenem la intermediació com un encàrrec de confiança dels nostres clients, per aquest motiu la nostra gestió va molt més enllà de les tècniques convencionals de comercial·lització.
A Un Lloc Per Viure, cada consultor té assignat un nombre d´immobles als quals sap que podrà dedicar tota l´atenció, treball i dedicació.
Un exhaustiu coneixement de la nostra cartera ens ajuda a satisfer les expectatives d´inversió dels nostres clients.

II.-Consultoria
Us oferim un servei de consultoria proper, real i resolutiu amb un ampli equip de professionals, destriats d´entre els millors amb qui coordinar les nostres accions.Alguns dels serveis que podem oferir-vos són:-Estudis de Finançament.
-Estudis de Viabilitat i de Mercat.
-Adequacions d´immobles rústecs
-Valoracions
-Taxacions.
-Urbanisme.
-Assessoria jurídica Immobiliària.
-Gestió d´assegurances.

III.- Gestió Immobiliària

Gestió integral del vostre patrimoni i millora del rendiment dels actius.
Volem participar en la minimització dels seus costos i en donar valor afegit als vostres immobles: Reformes, Home Staging, Adequacions,…

IV.-Oficina Tècnica.

-Project Management
-Gestió d´Obres i Serveis. (Obra Nova, Rehabilitació i Reformes -comunitàries i particulars-)
-Gestió per l´obtenció de l´ITE, Certificat d´aptitud, cèdul.les d´habitabilitat, certificats d´eficiència energètica i llicències d´activitats.

V,.-Coaching Immobiliari

Ens contracteu per cercar la millor de les opcions que s´ajusti a les vostres necessitats d´entre tots els immobles que hi ha en venda al sector.
Negociem i obtenim per vosaltres el millor dels acords, i us acompanyem en tot el procés de creació de la vostra llar i de “relocation” de la vostra família.



"Servei de consultoria proper, real i resolutiu amb un ampli equip de professionals, destriats d´entre els millors amb qui coordinar les nostres accions."
Dirección: Matas I Rodes, 18, 08370 Calella
Teléfono: 930137606
Ciudad: Calella
Ruta: Matas I Rodes, 18
Código postal: 08370



búsquedas relacionadas: Un lloc per viure, Masies per viure, Homellar maresme, Home llar maresme
Lugares similares cerca
Roca Sarrion Roca Sarrion 159 metros Administradoras muy agradables y profesionales, he tenido una incidencia en la comuni...
Finques City Finques City 613 metros Alquilamos nuestro piso atraves de ellos..el primer mes la inquilina ya dejó de pagar...
INTER Maresme INTER Maresme 696 metros El trato con Toni ha sido desde el primer momento único. Siempre está a disposición ...
FINQUES VILÀ FINQUES VILÀ 3 km compravenda - lloguers - administració de finques
Reseñas
Realmente ha sido una agencia que nos ha ayudado ha encontrar nuestro sitio....sinceridad en todo el trámite y una ayuda increible...estamos encantados de haberlos encontrado y gestionar todo con ellos. Gracias Francesc y Jordi.
Para mí, un diez!!! Si buscáis formalidad, gente sana, trabajadora, profesional y fiable... "Un lloc per viure" lo tiene todo. El trato es inmejorable.
Muy buen trato de todos ellos auténticos profesionales eficaces rápidos y te aconseja muy bien y sobre todo honestos
Super profesionales. Tanto la venta como la compra han ido de maravilla. Muchas Gracias
Sin duda será mi inmobiliaria,para toda la vida,se han portado con mucha humanidad y profesionalidad,les doy un 10
Grandísimas personas y profesionales. Trato sincero, atento, puedes confiar en ellos al 200%. Sobretodo tienen inmuebles de medio-alto standing.
No la recomiendo para nada. Mejor buscad una immobiliaria más legal.
Grandes profesionales que conocen y hacen muy bien su trabajo, expeditivos y resolutivos! Además, son personas amables y cercanas lo que hace que trabajar con ellos sea un placer.
Traducido por Google Grandes profesionales, la atención al cliente es continua. Se encargan de todos los trámites y tienen un gran conocimiento de cómo funciona el sector. No dudaríamos en contactar con ellos otra vez. Original Grans professionals, l'atenció al client és continua. S'encarreguen de tots els tràmits i tenen un gran coneixement de com funciona el sector. No dubtaríem a contactar amb ells una altra vegada.
Traducido por Google He alquilado mi local con ellos. He sido informada y asesorada en cada paso. Me han transmitido confianza. Estoy muy contenta con su trato, muy eficientes con atención cercana. Muchas gracias por todo. Agradezco mucho su gestión. Conclusión: Grandes profesionales Original He llogat el meu local amb ells. He estat informada i assessorada a cada pas. M'han transmès confiança. Estic molt contenta amb el seu tracte, molt eficients amb atenció propera. Moltes gràcies per tot. Agraeixo molt la vostra gestió. Conclusió: Grans professionals
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad