facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Vanderpla

Vanderpla

Sobre Nosotros

Comunicació visual + art lab.



"Som professionals de la comunicació visual. Aportem als nostres clients una visió creativa per trobar el seu discurs i podicionar-se al merdat, oferint una visió transversal que va més enllà del disseny. Treballem identitats corporatives, campanyes publicitaries ofline i online, disseny editorial, packaging, disseny web direcció d’art, comunity management, producció d'anuncis...Creiem en l’art i la cultura com a eina de transformació social, per això impulsem el festival de creacions contemporanies Ex Abrupto."
Dirección: Carrer Sant Pere 11, 08180 Moià, Cataluna, Spain
Teléfono: 647711533
moc.alprednav@ofni
Ciudad: Moià
Ruta: Carrer Sant Pere 11
Código postal: 08180


Horas laborales

lunes: 09:00 - 18:00
martes: 09:00 - 18:00
miércoles: 09:00 - 18:00
jueves: 09:00 - 18:00
viernes: 09:00 - 14:00


búsquedas relacionadas: jake van der plas python, github python data science handbook, python data science handbook pdf, twitter jake van der plas, handbook data science, github python for data science
Reseñas
Traducido por Google Personalmente me gusta trabajar con Eudald y su equipo por rapidez, creatividad y porque hablamos el mismo lenguaje. Siempre nos toma el hilo del que queremos comunicar. Pero sobre todo lo que más valoro es el sentido de la responsabilidad, con el plus del "charme" que me transmite. Un placer contar con vosotros y disculpa por los trabajos exprés que a veces te envío. Original Personalment m'agrada treballar amb l'Eudald i el seu equip per rapidesa, creativitat i perquè parlem el mateix llenguatge. Sempre ens agafa el fil de què volem comunicar. Però sobretot el que més valoro és el sentit de la responsabilitat, amb el plus del "charme" que em transmet. Un plaer comptar amb vosaltres i disculpa per les feines xpres que de vegades t'envio.
Traducido por Google Muy eficientes, muy práctico trabajar con ustedes para su atención y rapidez al resolver temas. Felicidades !! Original Molt eficients, molt pràctic treballar amb vosaltres per la vostra atenció i rapidesa al resoldre temes. Felicitats !!
Traducido por Google Siempre en sitio y atención impecable. Y sobre todo la capacidad de creación de diseños únicos. ¡Buen trabajo! Original Sempre a lloc i atenció impecable. I sobretot la capacitat de creació de dissenys únics. Bona feina!
Traducido por Google Más que un proveedor, es alguien con quien haces equipo, ¡y eso no tiene precio! Original Més que un proveïdor, és algú amb qui fas equip, i això no té preu!
Traducido por Google Diseños únicos, muy valiosos y bien hechos. ¡Muy recomendable! Original Dissenys únics, molt valuosos i molt ben fets. Molt recomanable!
Traducido por Google Hacen un buen trabajo. Siempre hay una rápida respuesta y siempre positiva Original Fan una bona feina. Sempre hi ha una ràpida resposta i sempre positiva
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad