facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Villa-Moraira

Villa-Moraira

Sobre Nosotros

Fijne luxe villa met een mooi zwembad, kindvriendelijk terrein. Geschikt voor max 6 personen voorzien van een aparte luxe buitenkeuken aan de andere zijde.

Historia

Villa Moraira, Costa Blanca, Spanje
Prachtige vakantievilla voor 6 personen vlakbij het strand

Villa Moraira SpanjeDe villa ligt op slechts 150 meter van het strand aan de baai “Cap Blanc” in een zeer rustige woonwijk. Het is maar 1800 meter lopen naar Moraira, waar u heerlijk kunt genieten van gezelligheid, winkelen, restaurants, leuke bars, mooie jachthaven, gezellige markt, enzovoort. Er zijn ook veel sportfaciliteiten, zoals een golfbaan, een duikschool of gewoon lekker zwemmen in zee. De temperatuur van het zeewater is zelfs in het voorseizoen al 22 graden!

Direct rond de woning kunt u heerlijk wandelen door de natuur en genieten van de rust. Op nog geen 300 meter zijn al een aantal leuk restaurantjes! Iedere ochtend is er vers gebakken brood vlak om de hoek verkrijgbaar.

Villa Moraira is zeer goed bereikbaar vanaf het op slechts 90 km gelegen vliegveld Alicante, maar ook zelf met de auto is het prima te doen.

Beschrijving van de villa

De villa ligt aan een rustige doodlopende weg, omgeven door mooie naald- en palmbomen. De wijk bestaat uit allemaal verschillende villa’s, op mooie ruime stukken grond en veel privacy. Er is ruime eigen parkeermogelijkheid.

“Villa Moraira” bestaat uit een hoofdgebouw met woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. In de grote tuin is een eigen zwembad en een vrijstaande typisch Spaanse overdekte buitenkeuken. Op het terrein bevindt zich ook de beheerderswoning. Het gehele complex is gelijkvloers.

Het “hoofdgebouw”, de villa, bestaat uit een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar de veranda, waar u ’s morgens heerlijk van uw ontbijt in de ochtendzon kunt genieten. En later op de dag biedt deze veranda een prettige schaduw.

Er zijn twee ruime slaapkamers met tweepersoonsbedden en een kleinere slaapkamer met stapelbed. In totaal kunnen zes personen overnachten.

Bijzonder aan de villa is dat deze over twee keukens beschikt. In de villa bevindt zich een gewone keuken. Echt uniek is de Spaanse “buitenkeuken”. Deze buitenkeuken is heerlijk ruim opgezet en van bijna alle gemakken voorzien, zoals een BBQ plek, magnetron, oven enzovoort. De keuken vormt een geheel met een groot overdekt terras met een mooi grote tafel waar u uitgebreid kunt dineren.

Het zwembad ligt centraal op het terrein, waardoor u genietend van de rust en een heerlijk glas wijn ondertussen probleemloos ziet hoe de kinderen zich bij het zwembad vermaken.

Dirección: Calle Cabo Finisterre 22, 03724 Rada De Moraira, Valenciana, Spain
Teléfono: 0619030594
Ciudad: Rada de Moraira
Ruta: Calle Cabo Finisterre 22
Código postal: 03724


Lugares similares cerca
Casa Marquérite Moraira Casa Marquérite Moraira 1 km Holiday house in Moraira with stunning pool, next to golf and 1,5 km of the beach!
Huisje Huren Moraira Huisje Huren Moraira 1 km Traducido por Google Súper lugar! ¡Muy recomendable! ¡Propietario amable y muy orie...
Vista bonita Vista bonita 2 km Voor een heerlijke vakantie,waar het je aan niets ontbreekt in onze fijne villa in he...
Villa Royal Palm Villa Royal Palm 2 km Great house to rent see www.villaroyalpalm.nl
Vakantiehuis huren in Spanje Vakantiehuis huren in Spanje 2 km Verhuur en beheer van vakantiehuizen in Spanje, Costa Blanca.
Villa Benimuslem - Moraira-Benimeit Villa Benimuslem - Moraira-Benimeit 2 km Chalet moderno con piscina en zona tranquila de Moraira - Teulada
Teulada Moraira Turismo Teulada Moraira Turismo 2 km Página oficial de información turística del ayuntamiento de Teulada. TOURIST INFO TEU...
Villas Imagen Villas Imagen 2 km Traducido por Google Me gustaría una respuesta a nuestras llamadas telefónicas y corr...
Pickles Holidays Pickles Holidays 3 km Quality holiday accommodation in Moraira, Spain
Casa Del Paz Casa Del Paz 3 km Holiday Rental Bungalow in Moraira, which is a beautiful cosmopolitan town on the Cos...
Torreta Cap D'or Torreta Cap D'or 4 km Sitio precioso, bonito atardecer! Perfecto para cualquier detalle o simplemente visit...
Villa Los Pájaros Villa Los Pájaros 5 km Schitterend vakantiehuis in Spanje voor 2 tot 8 personen !
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad