facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Villa Santa Clara

Sobre Nosotros

Wil je lekker genieten van de zon, zee en rust in onze luxe villa aan de Costa Blanca?

De villa is rustig gelegen, net buiten Altea la Vella, in een groene omgeving en met uitzicht op bergen en zee en van alle gemakken voorzien!

Historia

De villa is rustig gelegen, net buiten Altea la Vella, in een groene omgeving en met uitzicht op bergen en zee. Het strand, winkels en restaurants, alles is binnen 7 minuten te bereiken. Ook ben je met 45 minuten op het vliegveld van Alicante, en met ruim een uur op het vliegveld van Valencia. De Costa Blanca is ook goed te bereiden vanuit Nederland.

De tuin is mooi aangelegd, met voldoende schaduw maar ook kun je op elk moment van de dag de zon opzoeken. Wij hebben een zoutwater zwembad, dat verwarmd kan worden door middel van zonne energie.

De villa is van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 slaapkamers (met airco), 2 badkamers, een aparte WC, een ruime woonkamer met open haard en een open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Boven is een dakterras met uitzicht op zee en Altea.

Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave!

Dirección: Altea La Vieja, Valenciana, Spain
Ciudad: Altea la Vieja



búsquedas relacionadas: hosteria villa santa clara san rafael, villa santa clara cuba, villa santa clara del atuel, cabanas villa santa clara del atuel, hotel villa santa clara san rafael, cabañas las escondidas, villa santa clara baños, balneario santa clara baños
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad