facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Viure Bé Girona Psicologia Clinica i Tallers d'Autoajuda

Viure Bé Girona Psicologia Clinica i Tallers d'Autoajuda

Historia

Centre Viure-Bé Girona. Portem a terme Tallers de creixement personal de qualsevol tema que ens faci creixer a la vida i ens serveixi per viure millor. També tenim consulta de Psicologia per la Sílvia Torroella Claver (Psicóloga i Biòloga)
Estem especialitzats en tractament de l'Ansietat, Pors, Fòbies; tractem directament l'Autoestima desde la vessant que calgui millorar (pla espiritual, mental, físic i social), com una Totalitat.
Apliquem una Psicologia del treball personal, fent us de forma oberta de totes les tècniques que resulten útils, entre les quals es troben les Teràpies Alternatives.
El nostre Lema és que la persona millora en poques teràpies, no estem a favor de les teràpies llargues i costosses, i sí en que la millora de la persona és directament proporcional al seu esforç.

Dirección:
Teléfono: 638621583
Ciudad: Sant Feliu de Guíxols


Lugares similares cerca
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad