facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para WattEnergia

WattEnergia

Sobre Nosotros

Empresa dedicada a la distribució i desenvolupament d'energies renovables

Historia

A Watt energia ® som un grup de professionals dedicats al desenvolupament d’energies renovables. Generem energia elèctrica i tèrmica a partir de fonts renovables com ho són la biomassa, la fotovoltaica, el biogàs i la solar tèrmica.
En el camp de les energies renovables, l'empresa desenvolupa diversos projectes, des de l'estudi de viabilitat fins a la posada en funcionament de la instal·lació. Realitzant treballs i projectes tant per a empreses com per a particulars. Participa en totes les fases del projecte i esdevé si cal, la responsable de l'explotació i el manteniment de la instal·lació.
Els nostres àmbits d'actuació són:
Biomassa.
Solar fotovoltaica.
Solar Tèrmica.
Biogàs.
Operació i manteniment.

Dirección:
Teléfono: 973 314 994
Ciudad: Tárrega


Lugares similares cerca
MCSystems MCSystems 1 km Gran empresa, con un equipo dinámico y con muchas ganas de hacer bien las cosas. Su p...
Reseñas
Excelente empresa. Buenos profesionales y buenos materiales.
Muy contento con el rendimento de la instal·lación, hay una reseña sobre mantenimento, nunca e tenido ningun problema, pasan cuando su agenda lo permite uno debe saber ser comprensible. Un saludo, mi mejor inversion
Traducido por Google Tienen buenos productos pero a la hora de realizar el mantenimiento te dan largas. No lo recomiendo. Original Tenen bons productes però a l'hora de fer el manteniment et donen llargues. No ho recomano.
Traducido por Google Buen trabajo, buen material y muy agadables, Original Bon treball, bon material i molt agadables ,
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad