facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para XATIC - Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya

XATIC - Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya

Sobre Nosotros

Associació formada per un conjunt de municipis i espais d'arreu de la geografia catalana i andorrana amb l'objectiu de promocionar el Turisme Industrial de Catalunya.

Historia

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) és una associació formada per un conjunt de municipis i espais situats arreu de la geografia catalana. La seva és una excel·lent oferta de turisme industrial, apta per a tots els públics, a través de la qual es pot conèixer a fons la revolució industrial de Catalunya i, amb ella, la transformació del territori i de la societat catalana.

Així mateix, a través del programa Indústria Viva, s'ofereixen visites a centres tecnològics i empreses en actiu dels sectors més diversos en les quals podrem veure i comprendre els processos productius de tot allò que ens envolta.

Dirección: Pl. Freixa i Argemí, 11, 08224 Tarrasa
Teléfono: 937397421
Ciudad: Terrassa
Ruta: Pl. Freixa i Argemí, 11
Código postal: 08224



búsquedas relacionadas: Instagram xatic, Patrimoni gencat
Lugares similares cerca
Masia Freixa Masia Freixa 19 metros
Terrassa Turisme Terrassa Turisme 25 metros No pude visitarlo por dentro pero el entorno y el edificio es precioso. Vale la pena ...
Travel Joy Travel Joy 2 km Cómo se le puede llamar parqué de Joan Miró? Sólo tiene una escultura ,me ha parecido...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad