facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Club Rítmica Blanes Vitry

Club Rítmica Blanes Vitry

Historia

CONDICIONS GENERALS D’US D’AQUEST LLOC WEB DINS FACEBOOK
1.1 la utilització d’aquest espai web esta subjecte a l’acceptació plena per part de l’usuari que visita sobre aquestes condicions generals d’us, o bé d’aquelles que es troben vigents en cada moment en que l’usuari accedeix al mateix.
1.2 Només es permet l’accés a aquest lloc web així com al seu us amb finalitats lícites, ajustant-se en tot moment el seu us a les presents condicions generals, la llei aplicable en cada moment, així com la moral, bones pràctiques i ordre públic.
Qui gestiona aquest lloc web dins de Facebook es reserva el dret de retirar l’accés a aquest lloc web, sense necessitat de previs avis, a qualsevol usuari que contravingui el que es disposa en aquest document, així com a posar en coneixement de les autoritats competents la realització d’activitats que puguin ser constitutives de delicte.

1.3 Qui gestiona aquest lloc web dins de Facebook es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions generals d’us. També es reserva el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc web, així com els continguts i les condicions requerides per a ser utilitzats.
1.4 L’usuari reconeix que l’accés a aquest lloc web, des de l’enllaç “m’agrada” de la nostra pagina dins de Facebook, es realitza sota el seu lliure consentiment i responsabilitat.

TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
2.1 en compliment del que s’estableix La Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que totes les dades de caràcter personals que es facilitin poden ser incloses en un fitxer propietat de qui gestiona aquest lloc web dins Facebook, amb la finalitat de mantenir relacions comercials amb clients i usuaris, així mateix informam que aquestes dades podran ser utilitzades per arremetre informació puntual d’interès.
2.2 qui gestiona aquest lloc web dins Facebook garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. Es compromet al compliment de l’obligació de secret de les dades de caràcter personal i del deure de guardar les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar alteracions, pèrdues, tractament o us no autoritzat.

Dirección: Mas cuni, 43 17300 Blanes (Girona), 17310 Blanes
Ciudad: Blanes
Ruta: Mas cuni, 43 17300 Blanes (Girona)
Código postal: 17310


Lugares similares cerca
Club Escacs Blanes Club Escacs Blanes 35 metros Pàgina oficial del Club d'Escacs Blanes. Som a la Ciutat Esportiva de Blanes, a la 1ª...
Club Cani Blanes Nucleo zoologico G-2500081 Club Cani Blanes Nucleo zoologico G-2500081 2 km En el Club Caní Blanes podrá encontrar todo lo necesario para su perro.Sea cual sea l...
CEX Blanes CEX Blanes 2 km L'any 1976, gràcies a l'impuls de persones com Jaume Roqué, Jordi Buixeda, Manel Padr...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad