facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para +cultura

+cultura

Sobre Nosotros

+cultura és una empresa que treballa en l’àmbit del patrimoni i la gestió cultural, posant especial atenció en el turisme cultural.

Historia

+cultura és una empresa que treballa en l’àmbit del patrimoni i la gestió cultural, posant especial atenció en el turisme cultural; un clar producte de qualitat i en vies d’expansió que cal promoure.

+cultura turisme cultural és la secció dedicada a l’organització de rutes i visites guiades per Mallorca que posa a disposició dels clients una experiència única per conèixer la nostra terra amb uns altres ulls. Si voleu un tracte proper, amb +cultura us oferim conèixer de primera mà la nostra història, els nostres costums, la nostra gastronomia i el nostre paisatge, per tal que gaudiu del magnífic i autèntic entorn de Mallorca.
Com empresa dedicada al turisme cultural, ens proposam oferir una estada diferent, al gust de l’exigència dels nostres clients, oferint un producte de primera qualitat.
+cultura gestió és la secció dedicada a la gestió del patrimoni i la cultura de la nostra illa. També us ofereix l’assessorament tècnic en temes patrimonials, la gestió integral d’activitats educatives, i l’organització, disseny i elaboració de diferents continguts (planes web, exposicions, etc).

Dirección: Carretera de Fornalutx, 8, 07100 Sóller
Ciudad: Sóller
Ruta: Carretera de Fornalutx, 8
Código postal: 07100



búsquedas relacionadas: que es cultura yahoo, cultura pdf, caracteristicas de la cultura, elementos de la cultura, ejemplos de cultura, importancia de la cultura, tipos de cultura, cultura rae
Lugares similares cerca
Esclatabutzes Dimonis Sollerics Esclatabutzes Dimonis Sollerics 1 km Colla de Dimonis Esclatabutzes de Sóller
Cafè Central Cafè Central 1 km Los entrantres bien, y todo iba pareciendo que iba bien hasta que han sacado una past...
Agenda Cultural Sóller Agenda Cultural Sóller 1 km Agenda cultural
Sala Miró Sala Miró 1 km Exposion en la estacion de tren de Sóller, totalmente gratuita de los Pintores Joa...
Bar Blue Bar Blue 3 km He tenido la oportunidad de ir dos veces y las creeps y los café bastante buenos, ubi...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad