facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Esclatabutzes Dimonis Sollerics

Esclatabutzes Dimonis Sollerics

Sobre Nosotros

Colla de Dimonis Esclatabutzes de Sóller

Historia

El grup solleric Esclatabutzes es va crear l’any 1996 i des de llavors fa possible la celebració cada any de la Gran Nit del Foc de les festes de Sant Bartomeu a la Vall. Fins ara aquest espectacle ha estat tot un èxit, essent dels espectacles més seguits i esperat de totes les festes.

Tots els components del grup son amateurs i amb la voluntat de tots es prepara la part d’escenografia i de pirotècnia durant gran part de l’estiu. A més, s’aconsegueixen alguns ingressos amb la venda de camisetes els dissabtes previs al correfoc.
L’espectacularitat està garantida amb l’escenificació i la gran descàrrega de foc posterior ja que cada any intentam innovar nous espectacles, instruments i invents, així com noves peces de percussió.
En acabar el foc es celebra el ja tradicional Correaigua on hi col•laboren els Bombers sense Fronteres i on tots els participants que ho desitgen es remullen després d’una nit ben calenta.

Però la tasca cultural dels Esclatabutzes no s’acaba aquí ni molt menys. Cada mes de Gener els nostres dimonis participen en l’encesa del foc de Sant Antoni de plaça i, a més, el grup va reactivar la sortida al carrer dels "Caparrots", una part de la cultura sollerica que s’havia quedat a la penombra durant anys.

Recentment el grup ha pres part en l’organització de la Cavalcada dels Reis Mags de Sóller on varis membres de l’associació hi participen i reparteixen carbó i dolços a tots els assistents.


Dirección: Baixos del Mercat, 07100 Sóller
Teléfono: 625208334
Ciudad: Sóller
Ruta: Baixos del Mercat
Código postal: 07100


Lugares similares cerca
Mini-z Mallorca MZM Mini-z Mallorca MZM 57 metros Mini-z Mallorca es una agrupación sin animo de lucro. Todos los beneficios se inverti...
Plaza 13 Couture Plaza 13 Couture 119 metros
Agenda Cultural Sóller Agenda Cultural Sóller 143 metros Agenda cultural
Cafè Central Cafè Central 144 metros Los entrantres bien, y todo iba pareciendo que iba bien hasta que han sacado una past...
Penya Barcelonista de Sóller Penya Barcelonista de Sóller 191 metros Penya fundada el 1985 per Nicolau Casaus
Aires Sollerics Ball Musica Indumentaria Aires Sollerics Ball Musica Indumentaria 217 metros L’agrupació folklòrica i escola de ball.
Sala Miró Sala Miró 270 metros Exposion en la estacion de tren de Sóller, totalmente gratuita de los Pintores Joa...
Mallorca.social - Apoyemos a los locales de Mallorca Mallorca.social - Apoyemos a los locales de ... 327 metros mallorca.social es una iniciativa sin ánimo de lucro que desea hacer su pequeña contr...
+cultura +cultura 1 km +cultura és una empresa que treballa en l’àmbit del patrimoni i la gestió cultural, p...
Bar Blue Bar Blue 3 km He tenido la oportunidad de ir dos veces y las creeps y los café bastante buenos, ubi...
Comenta sobre este lugar

Instrucciones a Esclatabutzes Dimonis Sollerics con transporte público


Mercat 80 metros
Sóller-P
Sóller 240 metros
Sóller-P
Sóller 280 metros
Palma-Só
Cetre (61009) 430 metros
204

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad