facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para EasyOptik Eo

Sobre Nosotros

Estem per a tu, pensem en tu, cuidem de la teva visió i de la dels teus.

Historia

Benvolguts/des passatgers/eres,

En nom d'Easy optik, la comandant i la seva tripulació, pilots, hostes/esses i assistents de vol us donem la benvinguda a bord de la primera òptica low cost de Lleida.

Destinació: vols amb un servei business a preu de turista.

Per motius de comoditat, gaudireu d'un viatge sense escales, ni turbulències, ni "overbooking" ni "jet lag", però amb una atenció diferent, dinàmica i excel·lent.

Aquest aeroport disposa de terminals de: amplia gamma de muntures en moda sol i de graduat ("urban" esport i últimes col·leccions als millors preus), ulleres infantils, audiologia, contactologia, etc.

Easy optik segueix les normes d'aviació i compleix el rigor dels millors professionals per al vostre confort visual i auditiu per tal de fer que el vol sigui el més còmode i agradable possible. Disposem, entre altres serveis, d'un horari ampli, caixa ràpida, assesorament estètic i atenció personalitzada.

Per a la vostra seguretat, la tripulació tindrà cura de la millor protecció. Us oferim, a més, el nostre compromís Easy optik amb garanties i assegurances per a un vol directe i tranquil.

Reserveu ja el vostre bitllet Easy optik. Sou els nostres passatgers preferents.

Gràcies per la vostra atenció.

Dirección: C/ Sant Antoni, 46 (Eix Comercial), 25002 Lérida
Teléfono: 973214946
Ciudad: Lleida
Ruta: C/ Sant Antoni, 46 (Eix Comercial)
Código postal: 25002


Horas laborales

lunes: 09:00 - 21:00
martes: 09:00 - 21:00
miércoles: 09:00 - 21:00
jueves: 09:00 - 21:00
viernes: 09:00 - 21:00
sábado: 10:00 - 21:00

Lugares similares cerca
Federoptics Xavier Vivas Federoptics Xavier Vivas 864 metros Muy buen trato, lo recomiendo 100%
Audiocentre Sarroca Lleida Audiocentre Sarroca Lleida 986 metros Centre de salut auditiva. A l'Audiocentre Sarroca trobareu solució fiable a qualsevol...
Òptica Balàfia Òptica Balàfia 2 km Fantástica Óptica Balafia, la recomiendo por su profesionalidad y amabilidad. Cuidan ...
Reseñas
buena atención
Traducido por Google ópticas Original Òptiques
Traducido por Google trato Original Tracte
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad