facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Federoptics Xavier Vivas

Sobre Nosotros

salud visual

Historia

Som un Centre Sanitari en Òptica i Optometria amb el desig d'oferir solucions a les necessitats visuals dels nostres clients.

Centre Sanitari establert el 1.986 amb la fita posada en la satisfacció visual i personal dels nostres usuaris que pertany a un dels grups més sòlids i professionals del mercat nacional: FEDEROPTICS.

Formem un sòlid equip d'Optometristes Professionals col·legiats tant al CNOO com al COOOC i formats tant en l'Escola Universitària d'Òptica i Optometria de Terrassa, com en la Escuela Universitaria de Optica y Optometría de Granada i en el Pennsylvania College of Optometry dels EE.UU.

Les nostres principals eines són la formació constant en Optometria i la recerca de noves tecnologies per a una millor prevenció i cura dels problemes visuals.

Entenem que tenir cura de la salut visual implica una comunicació i col·laboració amb altres professionals com oftalmòlegs, psicòlegs, educadors, ... En dues paraules: VISIÓ GLOBAL.

Dirección: Av. de les Garrigues, 13, 25001 Lérida
Teléfono: +34973216442
Ciudad: Lleida
Ruta: Av. de les Garrigues, 13
Código postal: 25001


Horas laborales

lunes: 10:00 - 14:00

Lugares similares cerca
EasyOptik Eo EasyOptik Eo 864 metros buena atención
DPS Material Policial y Airsoft DPS Material Policial y Airsoft 1 km Poco puedo añadir, a los buenos comentarios. Cercano, amable, lo que vi me gustó. De ...
Òptica Balàfia Òptica Balàfia 2 km Fantástica Óptica Balafia, la recomiendo por su profesionalidad y amabilidad. Cuidan ...
Reseñas
Muy buen trato, lo recomiendo 100%
Traducido por Google Profesionalidad, servicio y garantía Original Professionalitat, servei i garantia
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad