facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Joguiba

Joguiba

Sobre Nosotros

Benvinguts a un món de joguines / Bienvenidos a un mundo de juguetes

Historia

A Joguiba (Joguines del Bages) us volem donar les gràcies per interessar-vos per les nostres botigues situades a Manresa i pels serveis que us podem oferir.

El nostre objectiu és la vostra satisfacció, pel que Joguiba us ofereix la màxima qualitat, una dedicada atenció al client i la més gran varietat de joguines, articles i complements de regal per totes les edats.

Més de 25 anys d'experiència en el sector avalen Joguiba com una botiga de referència en el món de les joguines i en la formació de petits i grans. El nostre desitg és que quedeu satisfets de les vostres visites a les botigues Joguiba.

Gràcies per la vostra confiança i us hi esperem!

Dirección: Carretera Vic, 239, 08243 Manresa
Teléfono: 938774450
Ciudad: Manresa
Ruta: Carretera Vic, 239
Código postal: 08243


Horas laborales

lunes: 09:30 - 13:30

Lugares similares cerca
Joguines Valls Joguines Valls 2 km Traducido por Google Después de 124 años, la emblemática tienda de juguetes que ha he...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad