facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para La Cosa Nostra Castelló Antifa Social Club

La Cosa Nostra Castelló Antifa Social Club

Sobre Nosotros

Sols el poble salva al poble

Historia

L'associació cultural La Cosa Nostra té com a objectiu crear un espai autònom i autogestionat i una base social alternativa al barri que treballi per superar els estralls que causen a casa nostra el capitalisme i l’imperialisme del sistema dominant i en el qual ens trobem immersos.

Quan avui els barris són cada vegada més mestissos i l'associacionisme juvenil i veïnal està cada vegada més desvertebrat, és fonamental impulsar la convivència intercultural i obrir espais de trobada entre les persones mes conscients. La lluita als barris per la recuperació dels nostres drets més bàsics (habitatge digne, salut, educació), per més cultura popular i menys consum irracional, per l'extensió de la consciència que l'explotació laboral es combat com sempre amb la lluita unida dels treballadors, és la llavor del canvi social des de baix.


L'estat no finança a qui ho combat, per això usem com a suport per autofinançar-nos mediant la nostra barra ja que totes les nostres activitats son gratuïtes(concerts, festes,xerrades,debats,passades de video etc). A més, volem donar espai perquè els veïns del barri puguin desenvolupar-se realitzant assemblees, reunions o qualsevol activitat.


A més, La Cosa Nostra pretén lluitar activament contra qualsevol discriminació ja sigui per motiu de raça, procedència, llengua, classe, orientació sexual o creences.

D’aquesta manera, engeguem un projecte autogestionat, creat pel poble i al servei del poble per tal de començar a lluitar realment per construir i no pas per consumir, per assolir la nostra llibertat individual i col·lectiva.

Per això des de l'assemblea de la Cosa Nostra convidem a tots els veïns i persones i especialmenent a la gent del barri i de la plaça l'ereta que es vulguin apropar a l'A.C. La Cosa Nostra a participar activament amb nosaltres i sentir l'espai com a seu propi per fer qualsevol tipus d'activitat o reunió veïnal, amb el simple compromís de treballar per un barri independent, alegre, critic i combatiu.

Salut i Revolta!

Dirección: C/Sant Miquel, Nº2 baix, 12004 Castellón de la Plana
Ciudad: Castellón de la Plana
Ruta: C/Sant Miquel, Nº2 baix
Código postal: 12004


Comenta sobre este lugar

Reseñas, obtener direcciones e información para La Cosa Nostra Castelló Antifa Social Club.

Castellón de la plana arte y entretenimiento

horas laborales, ubicación. Castellón de la Plana castellón de la plana organización política mapa, vista satelital. La Cosa Nostra Castelló Antifa Social Club dirección, teléfono, ciudad, código postal. En esta página podrá encontrar empresas similares a La Cosa Nostra Castelló Antifa Social Club. En este sitio web puede compartir sus comentarios y experiencias sobre La Cosa Nostra Castelló Antifa Social Club con otras personas.

Agregue este mapa a su sitio web;



Lugares similares cerca
Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad